Ovako izgleda sportski centar FSS

EVO ŠTA ČEKA "ORLOVE" U PONEDELJAK: Biće još renoviranja zbog Kolarova i Mitrovića!

Autor Mladen Šolak

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u potpuno novom izgledu dočekuje članove reprezentacije.

Aleksandar Kolarov i Aleksandar Mitrović
Izvor: MN Press

Kada selektor Ljubiša Tumbaković u ponedeljak bude okupio "A" reprezentaciju za utakmice Lige nacije protiv Rusije u Moskvi (četvrtak) i Turske u Beogradu (nedelja), fudbaleri će videti velike promene u "Kući fudbala".

Centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi značajno je renoviran u prethodnom periodu. Kafić i restoran su dobili potpuno novi izgled, kao i sobe za igrače, teretana, svlačionice, sala za sastanke u kojoj se održavaju sednice raznih odbora.

Takođe, hodnici ispred svlačionice su već duže vreme ukrašeni portretima rekordera po broju nastupa i golova u "A" nacionalnom timu i tu će posle mečeva sa Rusijom i Turskom verovatno biti korigovane brojke kapitena Aleksandra Kolarova i "devetke" Aleksandra Mitrovića.

Njih dvojica su i dalje jedini aktuelni članovi nacionalnog tima koji su u toj galeriji rekordera, uz Stjepana Bobeka, Rajka Mitića, Mošu Marjanovića, Dragana Stojkovića Piksija, Baneta Ivanovića, Dejana Stankovića, Savu Miloševića, Tozu Veselinovića, Peđu Mijatovića, Dušana Bajovića...

Mitrović je u dresu Srbije odigrao 55 utakmica i dao 34 pogotka, dok je Kolarov na 90 nastupa dao 11 golova.

Takođe, zidove kafića uskoro će ukrasiti slike najznačajnijih detalja iz 100 godina istorije naše reprezentacije, a u planu je i izgradnja trofejne sale.

Pogledajte kako izgleda centar FSS.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.