BOMBA

BOMBA U HUMSKOJ: Savo Milošević napušta Partizan, vraća se LJUBIMAC Grobara!

Autor Milutin Vujičić

Crno-beli će se oglasiti u toku dana...

Izvor: MN Press

Dva dana traje zasedanje Odbora za hitna pitanja u Partizanu, a nezvanična odluka je da će Partizan u nastavak sezone sa novim trenerom!

Savo Milošević je podneo ostavku, a njega će naslediti Aleksandar "Saša" Stanojević, prenosi portal "Mozzart Sport". Stanojević je trenutno bez kluba, a Partizanu je doneo dve šampionske titule i učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Isti izvor navodi da je Milošević najavio odlazak iz Partizana, nakon izliva besa u Novom Sadu, a čelnici kluba su kontaktirali Stanojevića koji je potvrdio da je zainteresovan da se vrati u Humsku.

Pregovori dve strane nisu još gotovi, ali očekuje se da uskoro sve bude završeno.

U međuvremenu je objavljena i zajednička fotografija Miloševića i Stanojevića, što se može tumačiti kao svojevrsna primopredaja dužnosti.

Izvor: MN Press

Stanojević se inače prethodnih dana dovodio u vezu sa Redingom, koji je preuzeo Veljko Paunović, a ovo bi mogao da mu bude povratak u srpski fudbal posle osam godina. Stanojević je vodio Dalijan, Peking Guan, Peking Renhe, Peking BG, Makabi, PAOK i Al-Kadsijah iz Saudijske Arabije.

U taboru crno-belih veruju da bi "šok terapija" mogla da pokrene ekipu posle slabijeg starta prvenstva i već dva poraza, a da im donese energiju pred bitnije mečeve u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Stanojević je inače Partizan vodio na tačno 80 utakmica i u njima ostvario 60 pobeda. Od toga je čak pet nad najvećim rivalom Crvenom zvezdom, koja je samo jedno osetila ukus pobede dok je Stanojević vodio Partizan (1:0 u polufinalu Kupa, nedovoljno za prolaz).

Pamti se da je smenjen posle sukoba sa tadašnjim predsednikom Draganom Đurićem, a jedini je trener posle čijeg odlaska su navijači održali proteste ispred stadiona.

(MONDO/Mozzart Sport)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.