Odlazi u Al Ahli

MILOJEVIĆ KRADE ANDRIJU ŽIVKOVIĆA: Zvali iz Engleske, on krenuo na Bliski istok?

Autor Dušan Ninković

Ponovo će to biti unosan ugovor.

Izvor: MN Press

Epizoda u Portugalu je gotova, Andrija Živković je slobodan igrač, a mediji iz Saudijske Arabije su mu već pronašli klub.

Kako pišu novine iz te zemlje, ekipa Al Ahli, koju trenira Vladan Milojević, zainteresovana je da angažuje nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Ove navode saudijskih medija prenosi ''Mozzartsport'', a detalji potencijalnog transfera, poput dužine ugovora, plate i ostalih sitnica za sada nisu poznati.

Vladan Milojević je nedavno pričao o transfer politici kluba koji vodi, navodeći da stranci koje ima u timu nisu blizu odlaska, a da to znači da neće biti dovođenja novih igrača. Istina, to se u konkretnom primeru odnosilo na Miloša Degeneka, koji je bio na izlaznim vratima Crvene zvezde.

andriju Živkovića, koji je od Benfike dobio ogroman novac tokom ugovora, priželjkivali su navijači Redinga. Ovaj engleski tim, koji se takmiči u Čempionšipu, je skoro imenovao Veljka Paunovića na mesto trenera, pa se mislili da nekadašnji selektor može da privuče pažnju reprezentativca Srbije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.