novi transfer

DOBRO POZNATO LICE U PARTIZANU: I on je jutros podržao Stanojevića, kao novi član Upravnog odbora

Autor Pavle Knežević

Do sada je bio navijač, a sada iznutra pomaže crno-bele

Izvor: FK Partizan

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je jutros svoj prvi trening sa ekipom, a javnost je na fotografijama iz "Zemunela" mogla da vidi jedno vrlo poznato lice – televizijskog novinara Mladena Mijatovića.

Vrlo brzo je stiglo i objašnjenje, novinar Pinka je kooptiran u Upravni odbor i sada je njegov novi član! Poznato je od ranije da je on veliki navijač Partizana, a za MONDO je objasnio kako je došlo do "transfera" i šta će biti njegovi zadaci.

"Na predlog predsednika Upravnog odbora, gospodina Vučelića i direktora Vazure, pristao sam da budem kooptiran u UO. Sad, pošto smo mi ozbiljan klub koji poštuje zakon, treba da ta potvrdi i skupština. To će se desiti na prvoj sledećoj sednici, a ovo je prelazni korak", rekao je Mijatović.

Ali, otkud jedan TV novinar, pre svega hronike u UO Partizana? Na takve funkcije obično dolaze ljudi, prosto rečeno, koji imaju novca…

"Upravo je i to bio cilj, da nisu u UO samo ljudi iz jedne struke, privrednici i biznismeni, već i drugi, koji imaju šta da ponude. Ja sam tu da dam doprinos za atmosferu i taj medijski deo, da možda vidim neke stvari koje oni do sada nisu videli. Širimo dijapazon pogleda na Partizan i eventualne greške i probleme koje smo imali. Krećemo od svog dvorišta", objašnjava Mijatović za naš potral.

Dugoročna ideja i planovi?

"Cilj je da se pravi partizanovci koji vole partizan, a ja sam jedan od tih, okupe oko kluba, da se klub pojača na taj način, kako bi u narednom periodu Partizan bio još jači i da bi na sportskom terenu imao još bolje rezultate. Naš zadatak je da budemo logistika, niko iz UO se nikad ne meša u rad sportskog sektora, do sad Sava, a sad i Saleta. Mi smo kao logistika i servis, da pokažemo da je Partizan najbolji i naravno da osvojimo duplu krunu dugoročno, a kratkoročno da uđemo u Ligu Evrope", objašnjava Mijatović.

Odmah je nastavio:

"Moram da kažem da me obradovalo kad sam došao koliko sam pozitivnu energiju osetio, i od predsednika Vučelića i direktora Vazure i svih ostalih. Osetio sam pravu simbiozu sa stručnim štabom i igračima i to je recept za uspeh".

Crno-beli su objavili i zvanično objašnjenje i proceduru za kooptiranje u UO.

"Fudbalski klub Partizan obaveštavajavnost da je, sledstveno čl. 53 Statuta FK Partizan, predsednik FK Partizan kooptirao novog člana Upravnog odbora, gospodina Mladena Mijatovića, uglednog televizijskog novinara.

Čast nam je i zadovoljstvo da naše snage jačaju svakim novim danom, uvereni da će iskustvo, dignitet i profesionalni rezultati gospodina Mijatovića biti nadalje u službi kluba čiji je veliki navijač.

Skupština FK Partizan će, na prvoj narednoj sednici, potvrditi ovu odluku predsednika FK Partizan.

Dobrodošao Mladene!".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi