"VEČITI DERBI"

PARTIZAN ŠOKIRAO ZVEZDU U "VEČITOM" DERBIJU: Penal i korner "poništili" 2:0 za crveno-bele!

Autor Milutin Vujičić

Dok čekamo seniore, na terenu su bili kadeti...

Izvor: YouTube/Zvezda TV

Bez pobednika u "večitom" derbiju kadeta!

U osmom kolu Kadetske lige Srbije gledali smo sjajno prvo poluvreme tokom kog su viđena tri pogotka, dva u mreži Partizana. Prednost crveno-belima doneo je Davor Rakić već u šestom minutu, duplirao je vođstvo Nemanja Vidojević u 21, ali nakon što Zvezda nije iskoristila dominaciju na terenu - Partizan je smogao snage da ih kazni.

Iz jedanaesterca je smanjio Jevremović u 40. minutu, da bi Stefan Nikolić u 87, nakon prvog kornera za Partizan, postavio konačan rezultat: Crvena zvezda - Partizan 2:2 (2:1).

Interesantno je da je Partizan mogao i do pobede u finišu meča kada je supertalentovani Samed Baždar imao situaciju "jedan na jedan", ali mu je mladi golman Zvezde ušao na vreme u šut i sprečio da njegova ekipa zabeleži poraz.

Već od 19 časova gledaćemo još jedan "večiti" derbi pošto se sastaju omladinci Zvezde i Partizana.

Crvena zvezda: Marinković, Savić (od 79. Svetozarević), Vukičević, Leković, Mitić, Vidojević, Šljivić (od 77. Lolić), Radonjić (od 63. Ergarac), Mijatović, Nikolašević (od 48. Miladinović), Rakić (od 83. Bubanj).

Partizan: Mihajlović, Stašević, Mirosavić (od 46. Trkulja), Nikolić, Stjepanović, Aćimović, Jevremović, Lazarević (od 67. Cvetković), Baždar, Isailović (od 67. Milosavić, od 84. Serdar), Trifunović (od 59. Stojanović).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.