IZNENADNA POSETA

BIVŠI KAPITEN POSETIO ZVEZDU: Nema klub, pa je stigao na pripreme crveno-belih

Autor Milutin Vujičić

Poznato lice na treningu crveno-belih.

Izvor: MN Press

Marko Petković je trenutno bez ugovora, navodno se za njega raspituje Vojvodina, a bivši kapiten Crvene zvezde iskoristio je boravak kluba u rodnom gradu da poseti stare prijatelje.

Zvezda je na mini-pripremama u Sremu, boravili su u Vrdniku, Rumi, pa u Sremskoj Mitrovici kada su njihov trening gledala snalažljiva deca, a pojavio se i Marko Petković kako bi se pozdravio sa Boaćijem, Kangom i ostalima.

Petković je u Zvezdi proveo četiri sezone, od 2013. do 2017. godine, a potom je otišao u Spartak iz Moskve, pa Tondelu s kojom je završio saradnju posle godinu dana.

"Na današnjem treningu imali smo posebnog gosta. Rođeni Mitrovčanin i bivši kapiten Crvene zvezde  došao je da pozdravi naše fudbalere", napisali su iz Crvene zvezde uz fotografije koje govore da je doček bio srdačan.

"Ima puno novih igrača i mnogo toga se promenilo od kada sam ja igrao u Zvezdi. Taj period je bio jedan od težih za klub, ali je posle sve došlo na svoje mesto i nadam se da će ekipa nastaviti sa dobrim rezultatima", kazao je Marko Petković za sajt Crvene zvezde i poručio:

"Želim im sve najbolje. Najpre da eleminišu ekipu Omonije i pobede u najvažnijem meču sezone, a posle toga da, uz malo sreće, igramo i Ligu šampiona. Naravno, želim im da nastave sa odličnim partijama u prvenstvu Srbije i da osvoje još jednu šampionsku titulu. Ove godine ne bi bilo loše da osvoje i duplu krunu, posle dužeg vremena".

Pogledajte taj susret!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.