Ostaje u CG

ZVEZDA SE OGLASILA O ZARAŽENOM IGRAČU: U izolaciji je, testiramo se jednom nedeljno

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler je virus dobio u reprezentaciji, a ne u klubu.

Nikola Krstović, novi napadač Grafičara.
Izvor: MN Press

Danas je informacija stigla iz Crne Gore, a večeras je potvrđena u Beogradu. Crvena zvezda ima zaraženog fudbalera, ali on nije sa ostatkom tima.

Mladi napadač Nikola Krstović je korona virus dobio na okupljanju mlade reprezentacije Crne Gore, pa Dejan Stanković u narednom peridou neće moći da računa na njega.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

''Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštacva javnost da je prvotimac našeg kluba Nikola Krstović pozitivan na korona virus.

Napadač crveno-belih zarazio se tokom obaveza u mladoj reprezentaciji Crne Gore.

On će narednih 14 dana, koliko je obavezan da bude u karantinu, provesti u izolaciji u Crnoj Gori. Ono što je najvažnije, jeste da se Krstović dobro oseća, tako da verujemo da će ovu prepreku uspešno prevazići.

Naš klub vrši testiranja na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i to je učinjeno neposredno pred polazak i na mini pripreme na Vrdnik, a svi igrači su bili negativni na korona virus.

Centarforu našeg kluba Nikoli Krstoviću želimo brz i uspešan oporavak, da se što pre priključi ekipi u novim pobedama!''

Mladi fudbaler je drugi deo prethodne sezone proveo na pozajmici u Grafičaru, a tokom leta se nametnuo Dejanu Stankoviću. Nastupio je na meču protiv Radničkog iz Niša, a protiv Mačve, kojoj je postigao gol, je odigrao svih 90 minuta.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.