Čekamo ga

SRBIN U KLUBU KOJI JE ZALUDEO EVROPU: Želi ga i Nemačka, hoće li ga FSS sada primetiti?

Autor Dušan Ninković

Već je mladi reprezentativac Nemačke, ali može da igra za Srbiju!

Prethodne sezone je postao poznat široj fudbalskoj javnosti, jer je počeo da dobija priliku u seniorskom timu Herte, a već ovog leta je napravio transfer.

Znalo se da ga mnogobrojni evropski klubovi žele, ali će Lazar Samardžić u narednom periodu nositi dres RB Lajpciga!

Klub iza kog stoji kompanija Redbul je jedan od najboljih za razvijanje mladih fudbalera, pa se čini da je Lazar napravio pravi potez u karijeri.

Iapk, Lajpcigu su pored razvijanja igrača bitni i rezultati. Ove sezone su bili odlični u Ligi šampiona, imaju nameru da to takmičenje igraju redovno, pa će Samardžić imati dovoljno prilika da se pokazuje na najvišem nivou.

Mladi reprezentativac Nemačke je rođen u Berlinu 2002. godine, ali su mu roditelji Srbi, pa ima mogućnost da u budućnosti nastupa i za našu rešrezentaciju. ali, biće teško ''oteti'' ga Nemcima ukoliko se pokaže u predstojećim sezonama.

''RB Lajpcig je sjajan tim za mladog igrača koji je gladan uspeha. ekipa igra atraktivno, gaji se napadački fudbal već godinama i to meni fantastično odgovara. Uradiću sve što mogu da se što pre prilagodim'', rekao je mladi fudbaler na predstavljanju.

Ugovor sa novim klubom je potpisan do 2025. godine, a Lazar Samardžić će nositi broj 20 na dresu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.