još je luđa priča

HTELI DA ORGIJAJU: Novi detalji skandala koji potresa reprezentaciju Engleske

Autor Pavle Knežević

Foden i Grinvud se baš zaneli!

Izvor: instagram/anitagunnarsd

Englesku reprezentaciju i dalje potresa skandal koji je izbio kad je otkrivenu, Fil Foden i Mejson Grinvud hteli da "prošvercuju" devojke u hotel pod karantinom na Islandu, a sada su izbili novi, još šokantniji detalji.

Njih dvojica, naime, nisu hteli da dovedu samo dve devojke sa kojima su komunicirali, već čak četiri!

Dejli Mejl otkriva da je "procurelo" dopisivanje sa još dve devojke u kojima ih pozivaju da dođu u hotel, ali one su posle rekle da nisu išle do hotela. Engleski reprezentativci hteli su da proslave pobedu nad Islandom 1:0 u društvu.

Pojavili su se i snimci na kome je Foden pokazao i golu zadnjicu kameri telefona. Dve devojke za koje se prvobitno saznalo, Nađa i Laura negiraju da su ušle u hotel koji je bio u karantinu

Islandska policija nije, međutim, bila ubeđena, tako da su igrači morali da plate kaznu od 1.360 funti, dok se kazne klubova, Mančesterskih Junajteda i Sitija, i nacionalnog saveza tek očekuju. U transkriptima razgovora navodi se da su devojke htele da uđu u hotel, ali su bile skeptične prema tome kako će mladi igrači da ih uvedu.

Selektor Garet Sautgejt već je vratio obojicu kući, zabranivši im da se pojave na doručku i da treniraju sa timom pre nego što su se ukrcali za avion ka Engleskoj.

Grinvud uskoro puni 19 godina, dok Foden ima 20 i od njih se očekuje da postanu stubovi nacionalnog tima u budućnosti, ali sada ih čeka možda i suspenzija od četiri utakmice zabrane igranja u reprezentativnim takmičenjima.

Foden se izvinio i rekao da je naučio važnu lekciju, dok je Grinvud izbrisao svoj Tviter nalog i izvinio se preko sajta Junajteda.

Oba kluba i nacionalni fudbalski savez oštro osudili ovakve poteze.

Obojica bi svakako mogla da poslušaju savet Jana Fjortofta, koji je govorio da fudbaleri treba da poštuju privilegovane živote koje žive.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi