KAKAV DAN...

STOLICA IMA LOŠE VESTI ZA STANOJEVIĆA I PARTIZAN: Ozbiljna povreda mladog fudbalera u porazu od Bugara?

Autor Nikola Janković

Eliminacija iz kvalifikacija za EURO i novi poraz mlade reprezentacije nije sve što se dogodilo loše u Milanovcu. Nažalost...

Izvor: MN Press

Može!

Ilija Stolica, selektor upravo "raspuštene" generacije mladih fudbalera Srbije, koja će Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Sloveniji pratiti sa mora, doneo je loše vesti o jedinom fudbaleru kojeg nije želeo, već morao da izvede iz igre večeras.

 Jovan Vlakulin, desni bek "orlića" i velika želja novog trenera Partizana Aleksandra Stanovića, doživeo je ozbiljnu povredu u Gornjem Milanovcu.

Vlakulin se povredio u 25. minutu utakmice odigrane na stadionu Metalca, kluba za koji nastupa od kada ga je Savo Milošević označio kao nepotrebnog tokom selekcije tim za sezonu 2019/20.

"Nemam šta da zamerim momcima. Pokazali su želju, htenje, a okolnosti su nam se pogoršale dodatno povredom Vlalukina, jedinog desnog neka", rekao je naslednik Gorana Đorovića na klupi mlade reprezentacije tokom intervjua za TV Arenasport i dodao:

"Brine me sad kako će on, povreda po svemu sudeći nije jednostavna i laka".

 Dodao je...

"Četvrti put u ovom ciklusu primamo gol iz prvog udarca, ali to je sve deo fudbala. Moramo da se presaberemo i da gledamo dalje".

Po pobedu nad Bugarskom i Estonijom ima ova generacija "orlića", čiji je kapiten Luka Adžić ranije postigao dogovor sa Stolicom i sportskim sektorom Fudbalskog saveza Srbije da, do kraja ciklusa kvalifikacija, odigra sam mečeve sa Letonijom.

Letonija je i dalje poslednja  na tabeli naše Grupe 5, kao jedina ekipa bez pobede u osam rundi, ali i bez poraza u dva meča sa Srbijom.