MOŽDA SAD ZAIGRA?

NE IGRA ZA PARTIZAN, BRILJIRA ZA CRNU GORU: Štoper u idealnom timu kola Lige nacija!

Autor Milutin Vujičić

A pored njega Serhio Ramos...

Izvor: MN Press

Lepo priznanje za štopera Partizana.

Igor Vujačić (26) uvršten je u idealni tim kola Lige nacija, saopštio je specijalizovani fudbalski sajt "SofaScore" koji igrače ocenjuje na osnovu statističkih parametara unutar same igre poput broja dobijenih duela, greške, tačna dodavanja...

Vujačić je nagrađen za partiju protiv Luksemburga (1:0 za Crnu Goru), a još bolju partiju od njega pružio je čuvar mreže "sokolova" Mladen Mijatović koji je takođe u idealnom timu.

Osim njih tu su još Vidmer (Švajcarska), Ramos i Reguilon (Španija), Kankava (Gruzija), De Brujne (Belgija), Baumgartner (Austrija), Grizman (Francuska) i Holand i Sorlot (Norveška), što je vrlo interesantna ekipa.

"Lepo je biti u tom društvu, posebno kada vidite koji su se sve igrači, svetske zvezde, našli u timu kola. Između ostalih, tu smo golman Mijatović i ja i to nam sigurno puno znači. On je branio na vrhunskom nivou i zaslužio da se nađe u timu kola", naveo je Igor Vujačić za "Vijesti", a interesantno je da ove sezone nije odigrano ni minut u dresu Partizana.

"Nisam dobijao šansu u Partizanu, ali radio sam vredno na treninzima, spreman sam i čekam svoju šansu. Promenio se trener i videćemo šta će biti".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.