NEVEROVATNO

HRVATSKI KUP JE CIRKUS KAKAV NISTE VIDELI: Trećeligaš pobedio 20:2, postignuta četiri het-trika!

Autor Nebojša Marković

Uništiše ih...

Kup Srbije je prethodnih godina umeo da bude zanimljiv, dešavalo se da klubovi koji nisu Partizan i Crvena zvezda osvajaju trofeje, a i finale iz juna ove godine je bilo spektakularno.

Ali ovako nešto kao što se dogodilo u Hrvatskoj - u Srbiji nikada nismo imali!

Prvo kolo Kupa Hrvatske igrano je u sredu, radi se o rundi u kojoj učestvuju 64 ekipe, a jedna je bila posebno raspoložena.

Ekipa Gaja iz Mača savladala je Liku '95 iz Korenice rezultatom 20.2!

Gaj je klub koji se takmiči u trećem rangu takmičenja hrvatskog fudbala, dok je njihov mučeni protivnik u županijskim ligama, jednim od najslabijih u toj zemlji.

Jesu domaći iz Zagorja bili veliki favorit, ali ovakvo "uništavanje" protivnika niko nije mogao ni da pretpostavi. Već u 15. minutu je bilo 4:0, u 29. je na semaforu stajalo 9:0, da bi se na poluvreme otišlo sa nešto "blažih" 10:2.

U nastavku su domaći postigli još 10 golova, da zaokruže sve na 20 pogodaka, a zanimljivo je i kako su igrači rasporedili golove.

Izvesni Bruno Rihtar postigao je šest golova, dakle praktično dva "het-trika", Martin Saban je stigao "samo" do "petarde", dok je "het-trik" postigao i Davor Iskrić sa tri gola. Izvesni Kipa je postigao dva, a Haramustek, Maloča, Cvrtila i Benčić po jedan.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi