NEOČEKIVANI PROBLEM

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN, ALI IMA LOŠE VESTI: Banjaka čeka duža pauza! Najveći problem su treninzi...

Autor Milutin Vujičić

"Još je to daleko od onog što ja želim i biće oscilacija, ali sam zadovoljan generalno".

Izvor: MN Press

"Zadovoljan sam. Delovali smo ozbiljno, kontrolisali smo utakmicu iako nismo imali šansu u dvadeset minuta, organizovano su se branili, ali nas nisu ugrozili u kontri", poručio je Aleksandar Stanojević nakon povratka u srpski fudbal.

Novi-stari trener Partizana vratio se na klupu u Humskoj posle osam godina, a nastavio je gde je stao pošto je ostvario trijumf nad Radom (3:0), gledajući i prošli mandat 17. uzastopnu.

Pobedu nad "građevinarima" obeležila je promena formacije.

Ovoga puta Partizan je zaigrao sa dvojicom napadača, uz Umara Sadika je u špicu igrao i Lazar Marković, a ta saradnja delovala je vrlo dobro.

"Lazar je bio izuzetan danas, opasan, između linija, okrenut ka golu, dao je pas kod crvenog kartona. Formacija nije puno bitna, to je raspored za danas, Suma nije imao pravo nastupa. Videćemo još, sve zavisi od njih dvojice kako budu radili i igrali. Igraće najbolji", delovalo je i dalje neodlučno Aleksandar Stanojević.

Šta se desilo sa Banjakom, nije bio u sastavu?

"Povredio se protiv Vojvodine, nije trenirao mnogo s ekipom, ispostavilo se da ne može, bojim se da je duža pauza. Tu smo u deficitu, zadovoljan sam kako su Vitas i Ostojić funkcionisali".

Izvor: MN Press

Stanojević je pohvalio Aleksandra Miljkovića i Filipa Stevanovića, a na pitanje da li je ekipa igrala onako kako je on zamislio odgovorio je da su bili "malo sporiji na početku", ali da je to posledica toga što se Rad dobro branio.

"Još je to daleko od onog što ja želim i biće oscilacija, ali sam zadovoljan generalno. Bilo je nepoznanica kako će Rad igrati zbog promene trenera, ali znali smo da imaju brze bočne napadače i zato smo se spremili", naveo je Stanojević i rekao da bi Stojković sigurno bio na golu da nema pravila o "bonus" igračima u protokolu.

Povratak kao povratak u Humsku?

"Bilo je lepo i nezgodno, da ne patetišem, već sam… Čudan osećaj"

A već narednog četvrtka sledi meč u Moldaviji protiv Sfintul Georgea...

"Nemamo vremena, to je najveći problem jer ga ni sad nismo imali. I sad ćemo imati samo jedan normalan trening i spremamo se za Moldavce od večeras", zaključio je Stanojević koji će do tada možda dobiti i neka pojačanja, o čemu je govorio Ivica Iliev.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.