Fudbal

ENGLEZI PIŠU - JUNAJTED HOĆE UROŠA RAČIĆA: A tek je počeo da igra u Valensiji!

Autor Mladen Šolak

Bivšeg igrača Zvezde predstavljaju kao novog "Nemanju Matića"

Izvor: MN Press

Prema pisanju engleskog lista "San", Mančester junajted je zainteresovan za bivšeg igrača Crvene zvezde Uroša Račića (22).

Iako se praktično tek izborio za mesto u Valensiji, koja ga je 2018. kupila od Zvezde za 2,2 miliona evra, Englezi navodno razmatraju mogućnost da ga dovedu za 28 miliona funti.

"On je poznat kao 'radnik' na terenu, odličan je u odbrani i ima dobru kontrolu lopte. Takođe, može da šutne sa oba stopala", piše u opisu kvaliteta nekadašnjeg igrača Zvezde, koji je ponikao na "Marakani" i otišao posle nastupa u grupnoj fazi Lige Evrope u sezoni 2017/18.

Ova vest će svakako iznenaditi sve, jer Račić od dolaska u Valensiju pa do ovog leta nije uspeo da ubedi "slepe miševe" da mu daju šansu, pa je prošlu sezonu proveo u portugalskom Famalikau, gde jeste bio standardan i zapažen.

Kraljevčanin rođen 1998. vratio se ovog leta u matični klub i dan nakon što je odigrao ceo meč u pobedi protiv Levantea odjeknula je ova bombastična vest.

Bio je to njegov tek drugi nastup za "slepe miševe" i svakako sada deluje mnogo realnije da se najpre ustali i dokaže na Mestalji, pa da se tek onda povede priča o mogućnosti da napravi veliki transfer.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

ps://twitter.com/TheSunFootball/status/1305607526281609219?s=20