Ako može, ovaj put bez penala...

''KATAI, REŠI'': Crveno-beli heroj sa Kipra poslao poruku prvoj zvezdi tima!

Autor Dušan Ninković

Boban Bajković najavljuje novi okršaj Zvezde i Omonije.

Izvor: MN Press

Nekadašnji ljubimac Zvezdinih navijača, između ostalog i zbog penal serije protiv Omonije, sada savetuje naslednike u crveno-belom dresu.

Boban Bajković se nada da meč koji se igra večeras neće ličiti na onaj u kom je on učestvovao. Zapravo, očekuje da Milan Borjan sačuva mrežu, a da ofanzivci Zvezde odluče meč.

U izjavi za Srpski telegraf, Bajković je pričao o susretu koji se od 17 časova u Nikoziji. I kao glavnog aduta Zvezde označio aleksandra Kataija.

''Ubeđen sam da će crveno beli sačuvati mrežu, a da će postići makar jedan gol i proći Omoniju. Nadam se da večeras Milan Borjan neće imati mnogo posla i da će umesto njega junak biti neko od napadača. Tipujem da bi Aleksandar Katai mogao da reši meč, ozbiljan je majstor. Samo da izdržimo nalete u prvih 15-20 minuta i sve će biti kako treba'', otkriva Bajković.

Sa Robijem

''Robi i ja ne propuštamo utakmice Zvezde. I sada ćemo gledati zajedno, držimo palčeve Stankoviću i ekipi.''

Sadašnji trener golmana u timu Denizlija, gde je šef stručnog štaba Robert Prosinečki, ne smatra da će vremenske prilike praviti razliku.

''Ovih dana je i u Beogradu preko 30 stepeni, ne očekujem da vrućina bude problem. Velika sparina na Kipru je uobičajena, ali su igrači Zvezde dovoljno iskusni i kvalitetni. Ponavljam, idemo dalje, bez obzira na sve. Zvezda je mnogo jači i bolji tim od Omonije'', dodaje bivši čuvar mreže crveno-belih.

Crvena zvezda bi prolaskom u narednu fazu kvalifikacija imala obezbeđeno mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, a protiv Olimpijakosa bi, u dvomeču, pokušala da se po treći put domogne Lige šampiona.

Meč u Nikoziji počinje u 17 časova po srpskom vremenu.

(MONDO/Srpski telegraf)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.