Haos

STEAUA IMA NOVE SLUČAJEVE KORONE: Rumuni dolaze bez stručnog štaba i nekoliko igrača!

Autor Dušan Ninković

Ogroman problem za Bekalijev tim i velika šansa za momke koji će u Senti biti domaćini!

Izvor: MN Press

TSC iz Bačke Topole ima istorijsku šansu da se domogne trećeg kola kvalifikacija, a da pre toga iz takmičenja eliminiše ogromnog favorita.

Rumunski tim FCSB, koji svi znamo pod imenom Steaua, katastrofalno je pogođen korona virusom!

Nakon testiranja od pre nekoliko dana se ispostavilo da Rumuni u klubu imaju sedam pozitivnih slučajeva, ali da je tu samo jedan igrač, dok su ostali rezultati bili od članova stručnog štaba.

Sada je situacija daleko gora.

Dok je Điđi Bekali, alfa i omega ovog tima, tražio ko će ekipu voditi u Sentu, korona je buknula i u igračkom kadru!

Četvorica igrača rumunskog tima su se poažila na simptome i svima su nalazi bili pozitivni! Zbog toga će ostatak ekipe morati da bude testiran u toku dana, a niko od igrača sa pozitivnim testom neće moći da krene na gostovanje u Srbiju.

Zato je Steaua u haosu. Ne znaju na koga mogu da računaju za četvrtak, ali su svesni da će i na klupi i na terenu biti značajno oslabljeni.

Zbog katastrofalne situacije u stručnom štabu, jedna od opcija je da Mihai Pintilii predvodi ekipu, ali to je čovek koji je letos završio igračku karijeru i tek je priključen stručnom štabu.

Zato je Bekalijeva ideja da sa ekipom u Srbiju krene Bogdan Vintila, čovek kog je pre samo nekoliko meseci otpustio, a zatim zaposlio kao trenera u rezervnom timu Steaue!

Kako god bilo, Zoltan Sabo i njegovi momci će imati priliku da izbace favorita i da se tako nađu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Bio bi to impresivan debitantski nastup i odlična stvar za nacionalni koeficijent.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.