Spreman za povratak

ON ZNA ŠTA JE DRES PARTIZANA: Oglasio se momak kog žele crno-beli!

Autor Dušan Ninković

Da li se sledeće pojačanje Partizana razvija u Gornjem Milanovcu?

Izvor: MN Press

Partizanu su potrebna pojačanja, i to ne bilo kakva, već isključivo po ukusu Aleksandra Stanojevića. Novi trener crvno-belih je to i najavio, još u nedelju.

Jedno od imena koje se moglo čuti kao meta u prethodnim danima je Jovan Vlalukin, bivši fudbaler Partizana, a trenutno desni bek Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Partizan bi dovođenjem plavokosog dečaka rešio nekoliko problema. Jedan od njih je popuna pozicije koja je često bila problematična, a drugi bonus igrači, odnosno pravilo sa kojim se Partizan nije najbolje snašao u novoj sezoni.

Ipak, Vlalukin ne može tek tako da dođe.

''Zvao je visoki zvaničnik Partizana, obavestio me je sportski direktor Bojan Leontijević. To je sve što mogu da kažem. Pita se Metalac, a što se mene tiče, znam dobro šta je dres Partizana'', rekao je mladi fudbaler Sportskom žurnalu.

On nema ništa protiv selidbe u Humsku, ali mu se ne sviđa što je rešenje samo zbog svojih godina.

''Pominje se da sam interesantan kao bonus igrač, ali ja bih da izbrišem taj prefiks. Hteo bih da se nametnem bez obzira na godine i konkurenciju. Metalac mi je pružio mnogo, strpljenje i poverenje, ali je odluka moja tek ako se klubovi dogovore. Menadžer mi je preneo da ima interesovanja i iz inostranstva'', otkriva desni bek.

Partizan je ovog leta već angažovao Aleksandra Miljkovića koji igra na toj poziciji, ali je iz kluba otišao Nemanja Miletić. Ponovo kao opcija postoji Aleksandra Lutovac, koji uopšte nije defanzivac, ali je prinudno igrao na toj poziciji.

U prethodnom periodu, crno-beli su se interesovali za još neke bekove, pa su tako kao pojačanja na levoj strani odbrane figurirali Ivan Obradović i Zlatan Šehović, ali za sada nije došlo do dogovora sa njima.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.