Kriza!

ISTORIJSKA ŠANSA TSC-A: Ili će UEFA izbaciti Steauu zbog korona virusa ili Rumuni igraju oslabljeni!

Autor Dušan Ninković

Poznato je ko od igrača rumunskog tima neće nastupiti u Senti.

Kakav problem za rumunski tim!

Nova testiranja u klubu su pokazala da pored gotovo kompletnog stručnog štaba postoji veliki broj zaraženih igrača. I to onih najboljih!

Ekipa iz Bačke Topole bi, ukoliko se meč bude igrao, mogla da ima veliku šansu za prolaz u treće kolo. Videćemo šta će o ovom slučaju odlučiti UEFA, ali protivnik će večeras biti znatno oslabljen.

Ukoliko se utakmica u Senti bude igrala, na njoj neće biti čak osmorice fudbalera rumunskog tima. I to uglavnom članova startne postave.

Kako su Rumuni objavili na svom zvaničnom sajtu, meč u Senti propuštaju: Andrej Vlad, Julian Kristea, Ovidiju Popesku, Jonuc Vina, Andrej Pandele, Darijuš Olaru, Florin Talase i Serhiju Buš! Njima treba dodati i Georgija Mirona, standardnog štopera koji nije ni krenuo na putovanje jer je bio pozitivan još pre nekoliko dana.

Na poslednjem meču Steaue, od njih osmorice čak šestorica su bili starteri!

Vlad je prvi golman tima, Kristea igra na mestu štopera, a vezni red čine Popesku, Vina i Talase, koji je i kapiten tima. U napadu je bio Bus, a sa klupe je kasnije ušao Olaru, koji je ofanzivni vezista.

Od ranije je poznato da Steaua u Srbiju dolazi oslabljen na klupi, a sada je pitanje i ko će i kako će sastaviti tim za večerašnji meč.

Ekipa TSC-a, kao debitant u Evropi, nije mogla da zamisli lakši put do trećeg kola. Iako su Rumuni bili ogromni favoriti u ovoj rundi, sada se situacija menja. Meč se igra od 21 čas, a Zoltan Sabo je još davno obećao grupnu fazu!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.