NISU PRAVILI PROBLEM

IZNENADNA PROMENA TRENERA U ČUKARIČKOM: Klub izašao u susret Veselinoviću, zna se i naslednik

Autor Milutin Vujičić

To drugo već nije iznenađenje.

Izvor: MN Press

Aleksandar Veselinović odlazi iz Čukaričkog, ali ne zbog loših rezultata.

Naime, doskorašnji šef "brđana" dobio je ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a Čukarički je odlučio da mu ne pravi problem. Izašli su mu u susret uprkos tome što je imao ugovor na još četiri godine, što je još jednom potvrda kako se radi na Banovom brdu.

Veselinović će sesti na klupu Al Dafre, dok će njega zameniti Dušan Đorđević, njegov pomoćni trener, a poslednji put će ovog vikenda zajedno voditi Čukarički.

"Izašli smo u susret treneru Veselinoviću, iako smo imali višegodišnji ugovor. Dobio je ponudu iz inostranstva, izrazio je želju da ide i nismo mu pravili problem, niti ćemo to činiti bilo kome ko rešava egzistenciju. Dosadašnjem šefu struke želimo svu sreću, uz zahvalnost na svemu što je uradio za klub u prethodnom periodu. Na njegovo mesto dolazi prvi pomoćnik Dušan Đorđević, dok ostatak stručnog štaba ostaje isti", naveo je direktor Nenad Mirosavljević.

Novi trener Đorđević izjavlio je da nije mnogo razmišljao o ovom pozivu, pošto je prethodnih 15 godina radio u svim uzrasnim kategorijama. Ovo je za njega izazov karijere.

"Nastavljam tamo gde je Aca Veselinović stao, na putu koji je jasno definisan u Čukaričkom, a to je napadački fudbal, sa forsiranjem mladih igrača, uz težnju za što boljim rezultatom. Drago mi je da i ja lično mogu da idem u tom smeru. Veliku zahvalnost dugujem dosadašnjem šefu, što me je, da tako kažem, stavio u fudbalski superligaški izlog, gde su ljudi mogli da me vide i prepoznaju", poručio je Dušan Đorđević i dodao:

"Naravno, hvala i predsedniku Draganu Obradoviću i njegovim najbližim saradnicima, saradnicima u sturčnom štabu, kao i svim zaposlenima u klubu".

Čukarički je u ovom trenutku šesti na tabeli sa 14 bodova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.