On će bratiti gol Ararata

"ZOVU ME KAO DA JE SUTRA ZVEZDA": Srpski golman odlaže priču o crveno-belima!

Autor Nebojša Marković

Mrežu Ararata čuva Stefan Čupić, a u razgovoru za MONDO rekao je da je pred njegovim timom Celje, pa tek onda Crvena zvezda.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda će u plej-ofu za Ligu Evrope gostovati Araratu ili Celju, a u slučaju da budu putovali u Jermeniju, igrači Dejana Stankovića imaće zadatak da savladaju srpskog golmana - Stefana Čupića (26).

Nekadašnji zlatni "orlić" iz Litvaniije i đak OFK Beograda čuva mrežu Ararata i odmah posle današnjeg žreba u Nionu počeo je da mu zvoni telefon.

U intervjuu za MONDO bivši golman Voždovca i OFK Bačke rekao je da ne želi da ubrzava tok dođaja, već da samo razmišlja o narednom protivniku.

"Otkako je prošao žreb, telefon mi zvoni kao da smo već prošli Celje i igramo sa Zvezdom. Polako, prvo da prođemo Celje, pa onda ćemo da pričamo. Mi smo mlada ekipa koja tek dve godine igra profesionalni fudbal, tek smo dve godine u profesionalnom jermenskom fudbalu. Osvojili smo dve titule i imamo dobru ekipu koja može da se suprotstavi svakome. Ali prvo da prođemo Celje, da pričamo o Zvezdi - sad je to rano".

Naravno, dan posle nezapamćenog meča u Srbiji tema je bila i spektakl u Senti na TSC - FSCB. I Čupić je imao prilično lud meč u prethodnoj fazi protiv Fole Eš.

"I mi smo imali ludu utakmicu. Igrali smo protiv Fole (Luksemburg) i bili mnogo bolji, ali smo dobili crveni karton posle tridesetak minuta. Bili smo bolji i sa igračem manje, oni su vodili 3:1, ali smo na kraju uspeli da postignemo dva gola i potom čak i preokrenemo i prođemo dalje", dodao je Čupić.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.