Ibra rešeta od starta

MIHAJLOVIĆ VIDEO MOĆNOG ZLATANA: Sa Ibrahimovićem je Milan druga priča!

Autor Mladen Šolak

"Roso-neri" sa Šveđaninom nisu tim koji porazima počinje prvenstvo. Dao je dva gola na startu sezone.

Milan je prethodnih sezona već na u prvom kolu padao u utakmicama protiv Napolija i Udinezea. Ovog septembra, kao i tokom proleća, to je neki drugi tim.

Pre svega, jači je za spektakularnog Zlatana Ibrahimovića.

Bolonja - Milan 2:0 (1:0)

Šveđanin je u 35. minutu iskoristio savršen centaršut Tea Ernandeza da glavom postavi 1:0, a u 51. je iz penala "ukucao" loptu u mrežu ekipe Siniše Mihajlovića.

Nedugo posle toga mogao je da het-trikom učini poraz Mihinog tima još ubedljivijm, jer je istrčao na zicer sa golmanom Lukašom Skorupskim, obišao ga, pa levom nogom ipak prebacio prečku...

Bolonja je posle toga mogla da ublaži poraz, ali ništa više od toga i jasno je da će srpski trener godine za 2019. morati još da radi da bi sa svojim igračima obarao kandidate za vrh tabele. A Milan je ove sezone svakako u tom društvu.

Poznato je da su Mihajlović i Ibrahimović veliki prijatelji, bivši saigrači iz šampionskog Intera, ali je ipak isto tako poznato i da Mihi definitivno ne ide kada se sa Bolonjom sastane sa roso-nerima.

Protiv svog bivšeg kluba je sa Bolonjom igrao pet puta i u svih pet utakmica je doživeo poraz.

Jedinu šansu za gol njegov tim je napravio četiri minuta pre kraja, kada je Federiko Santander bio zamalo neprecizan iz izgledne situacije. Još kad je minut kasnije Mičel Dajks zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton, onda nimalo ne čudi zašto je Miha bio vidno ljut pored aut-linije i zbog čega se njegov glas često čuo tokom prenosa uprkos povratku publike na stadion.

Milan je večeras "otključao" tribine "San Sira" za 1.000 ljudi, ali su na tribinama bili isključivo zdravstveni radnici. Na taj način, klub im se zahvalio za sve što su učinili za vreme pandemije korona virusa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.