ZA SVE JE "KRIVA" ARABIJA

NEŠKO SE VRAĆA DA NAPADNE ZVEZDU: Vodiće Lučance na dve utakmice, pa onda nazad u "fotelju"

Autor Nebojša Marković

Privremeno rešenje Mladosti.

Izvor: MN Press

Mladost iz Lučana je ostala bez trenera i to baš pred meč sa Crvenom zvezdom.

Utakmica protiv šampiona Srbije nešto je što se uvek željno priželjkuje, a u Lučanima će na taj megdan ići bez Gorana Stanića.

Dosadašnji šef stručnog štaba Mladost se oprostio od kluba nakon remija protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Bilo je 1:1 u tom susretu i nakon meča je na prijateljski način došlo do rastanka. Razlog je vrlo jednostavan - Stanić je dobio ponudu da ode u Saudijsku Arabiju, gde će biti prvi pomoćnik Aleksandru Veselinoviću, donedavnom treneru Čukaričkog.

Ipak, to ne znači da Mladost neće umeti da se snađe.

Ostala su još dva kola do naredne reprezentativne pauze, kada će Mladost imati više vremena da razmotri opcije za narednog trenera, pa će zato na klupu u ta dva meča otići sportski direktor.

Nenad Milovanović, dugogodišnji trener kluba iz Lučana, biće prelazno rešenje, saznaje "Sportski žurnal". Mladost očekuju mečevi protiv Zvezde i niškog Radničkog.

"Nenad Milovanović, sportski direktor kluba, u naredna dva kola protiv Crvene zvezde ovog vikenda u Lučanima i Radničkog u Nišu, sedeće na klupi Mladosti. Sa te strane nemamo apsolutno nikakvih problema, s obzirom na to da najbolje od svih poznaje tim. Novog šefa stručnog štaba tražićemo u reprezentativnoj pauzi", rekao je Vladimir Đorđević, prvi čovek kluba iz Lučana.

Mladost se nalazi na šestom mestu Superlige posle osam odigranih kola.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.