TRAŽI NOVI KLUB

NEMANJA RADONJIĆ MOŽE DA SE PAKUJE: Doveli "klinca" za 12.000.000€ pa poručili Srbinu da je slobodan da ide!

Autor Nebojša Marković

Tako glase pisanja u francuskim medijima.

Izgleda da su Nemanji Radonjiću dani u Marseju - odbrojani.

Ako je verovati medijima u Francuskoj, srpski reprezentativac je slobodan da u poslednjih deset dana prelaznog roka pronađe novi klub!

Kako tvrdi "L'Ekip", čelnici Olimpika iz Marseja obavestili su Radonjića da se na njega više ne računa i da može da napusti "Velodrom".

Da je to zaista tako, potvrđuje i činjenica da se Marsej pojačao Brazilcem Luisom Enrikeom. Za 18-godišnjeg momka su juče platili 12.000.000 evra!

Kako piše ovaj ugledni list, Andre Viljas Boas je nezadovoljan zalaganjem i posvećenošću Radonjića, kao i da je razočaran navodno ograničenim napretkom koji je Srbin pokazao.

Zbog toga mu ovaj više neće biti potreban i u Marseju će se stoga nadati da će Radonjić već do kraja prelaznog roka 5. oktobra napustiti klub.

Radonjić je ove sezone počeo samo jednu utakmicu, dva puta je ulazio u poslednjih 15-ak minuta igre, dok protiv Sent Etjena nije ni nastupio.

U prva četiri kola je jedva skupio 90 minuta na terenu, pa tako ona serija dobrih partija iz prošle sezone se sada čini jako daleko...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.