Fudbal

DRAGANU ANTIĆU ZAPALJEN AUTOMOBIL: Trener objavio fotografije spaljenog Audija u Vranju!

Autor Mladen Šolak

"Ovde nemam neprijatelje, znam odakle vetar duva", rekao je trener.

Izvor: MN Press

Treneru FK Dinamo Vranje Draganu Antiću jutros oko pet časova zapaljen je automobil na parking garaži kod hotela "Vranje", blizu njegovog stana – saopštio je klub.

Trener srpskog drugoligša rekao je da se radi o istim osobama koje su prošle nedelje lepile plakate na stadionu, na kojima su bile preteće poruke.

"Postoje video zapisi sa kamera, na kojima se vidi ko je lepio plakate, s tim što te osobe još uvek nisu procesuirane", rekao je Antić.

"Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle nedelje za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, nikome ne dugujem ništa. Vetar duva iz Surudlice", rekao je on.

Antić je prethodnih godina otvoreno govorio o tome da se porodica Tončev iz Surdulice, koja vodi tamošnji Radnik, obrušila na njegov klub i naizvao je "karcinomom srpskog fudbala"

Fudbalski savez Srbije je pre dve godine izrekao Antiću jednu od najoštrijih kazni, kada mu je 15 meseci zabranila obavljanje svih dužnosti zbog iznošenja kleveta i povlačenja ekipe sa terena.

Takođe, na njegov račun su iznošene ozbiljne optužbe da je u poluvremenu utakmice svog tima protiv Spartaka pretukao svog igrača, Luku Ratkovića.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.