KAO NA FILMU

PROBUDILA SE IZ KOME KAD JE ČULA TOTIJEV GLAS: Možda je fudbalerka Lacija, ali jedan je "princ Rima"!

Autor Nebojša Marković

Dan kasnije, legendarni kapiten Rome posjetio je Ileniju Matili, 19-godišnju fudbalerku Lacija, koja je u komi bila od decembra prošle godine.

Kakva priča, kao na filmu!

Legenda Rome Frančesko Toti posetio je Ileniju Matili, 19-godišnju fudbalerku Lacija, koja se probudila nakon devetomesečne kome kada je čula glas "princa Rima".

Ilenija je veliki navijač Rome, a uprkos tome nastupa za rivalski Lacio. Ona je prošle godine doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo jedan njen prijatelj.

Od decembra 2019. godine bila je u komi, ali nedavno je snimljena video poruka u kojoj joj Toti poručuje "ne odustaj, uspećeš, svi smo uz tebe".

Čuvši ovu poruku, Ilenija se probudila, a kako je i obećao, Toti ju je juče posetio u bolnici.

"Nasmejala se, zagrlila me i počela da plače. Bio sam veoma uzbuđen što ću je upoznati, a kada izađe iz bolnice, videćemo se opet", rekao je Toti novinarima nakon posete.

Toti
Izvor: YouTube/Il Faro online

"Moram da se zahvalim prijatelju moje ćerke koji je došao na ideju da kontaktira sa Totijem i zamoli ga da snimi poruku. Frančesko je to odmah prihvatio. Vidi se da je osoba dobrog srca. Pričati s njim u bolnici bilo je kao razgovor sa bratom", istakao je Ilenijin otac Stefano za "Korijere dela sera".

Ilenija, koja je Totija dočekala u dresu Rome, još nije u mogućnosti da govori, ali gestovima je jasno pokazivala koliko je uzbuđena, pa je na tabletu uspela da napiše "Ne odustaj, uspećeš", iste one reči koje je njoj ranije uputio Toti.

Alal vera!

(MONDO.ba/Bojan Jakovljević)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.