A tribine prazne...

SADIK OTKRIO KOGA JE ''ČASTIO'': Partizanov napadač se oglasio o srednjem prstu!

Autor Dušan Ninković

Centarfor crno-belih je napravio nepromišljen potez.

Izvor: MN Press

Partizan je uspeo da se oporavi od poraza u Belgiji, gde je Šarlroa bio bolji u produžecima i da savlada Bačku, kako bi nastavio prvenstvenu trku na pravi način.

Pobeda od 2:1 obeležena je golom Umara Sadika, ali i njegovim neobičnim gestom. Visoki napadač je uhvaćen kako nekome na stadionu pokazuje srednji prst.

Publike nije bilo, a ovakav gest prema stručnom štabu ili upravi bio bi ozbiljno kršenje klupske discipline. Na sreću, Sadik je objasnio šta se desilo.

''Na tribinama su bili moji rođaci. Bilo ih je trojica, gledali su meč i jedan je uzviknuo kada sam promašio priliku za drugi gol. Pokazao sam mu srednji prst, u šali. Eto, rešena je misterija'', zaključio je Nigerijac u izjavi za Srpski telegraf.

Fudbaler Partizana je jednom već bio deo incidenta od kako je član crno-belih. Naime, nakon izlaska iz igre protiv Moldea, ostatak meča je posmatrao sa ograde, pričajući telefonom, što nije bilo baš najjasnije ljudima u klubu. Kasnije se zbog toga izvinio navijačima.

Ovih dana se priča o prodaji napadača iz Nigerije, a Klub Briž je spreman da ponudi 7,5 miliona evra za nekadašnjeg fudbalera Rome.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.