Uživo

SVI TRANSFERI UŽIVO: Radnički se dobro pojačao, Englezi za Srbina ponudili 25 miliona, Kleo je slobodan

Pratite i danas sva najnovija dešavanja tokom fudbalskog prelaznog roka, bliži se i njegov kraj.

Još samo sedam dana do kraja prelaznog roka!

"Pijaca" se zatvara 5. oktobra, a najveća misterija rešena je pre desetak dana kada je Leo Mesi saopštio da će ostati u Barseloni. Time naravno nije završena sva diskusija o velikim transferima, a dosad je najveći posao napravio Čelsi.

Oni su platili više od 80 miliona evra za Kaija Haverca, uz to su kupili su i Tima Vernera, Hakima Ziješa, Bena Čilvela, Tijaga Silvu i Malanga Sara, a neće se tu zaustaviti...

Do kraja prelaznog roka čekamo šta će biti sa Lukom Jovićem i Nikolom Milenkovićem.

Sve vesti pratite klikom na karticu "razvoj događaja".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Autor MONDO Sport
19:02

Radnički vratio iskusnog "vezistu"

Fudbalski klub Radnički danas je doveo zvučno pojačanje! Ugovor sa niškim timom potpisao je povratnik Petar Đuričković (29). Iskusni vezista je dobro poznato lice na Čairu, pošto je ponikao u Radničkom, a boje kluba iz Niša branio je od 2014. do 2016. godine. Za to vreme je upisao 69 nastupa, postigao pet golova i profilisao se kao jedan od najboljih igrača sredine terena u Superligi.

"Posle nekoliko razgovora sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, prepoznao sam visoke ambicije za naredni period i kada mi je predočio plan razvoja kluba, brzo smo se dogovorili. Nadam se na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Radnički je moj klub, Niš je moj grad, tako da sam na moje veliko zadovoljstvo danas potpisao ugovor na stadionu Čair. Imao sam nekoliko ozbiljnih ponuda i dva meseca unazad sam vagao i razmišljao gde da nastavim karijeru, ali nakon poziva Ivice Tončeva lako sam doneo odluku", rekao je Đuričković odmah po potpisivanju ugovora.

On je u prvom mandatu u Radničkom bio veliki ljubimac niške publike. Iz Radničkog je prešao u Partizan, sa kojim je bio prvak Srbije, a potom je sa puno uspeha igrao za grčki Ksanti. Osim pomenutih timova, bio je još član Sopota, Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

18:04

Posle Lukmana i Škrinijar na meti Fulama!

Štoper Intera Milan Škrinijar se pominjao kao moguće pojačanje Mančester junajteda i Totenhema, ali sada bi mogao da ode u Fulam. 

"Nerazuri" traže 50 miliona evra za svog defanzivca, ali Žoze Murinjo nije spreman da toliko plati Slovaka. Sa druge strane Fulamu zaista treba pojačanje u centru odbrane, ako žele da opstanu u Premijer ligi. 

Ipak, ostaje pitanje da li je Škrinijar spreman da zameni tim koji je igrao finale LE, za ekipu koja se u Engleskoj bori za opstanak.

15:00

Ljudi, ljudi, pojačao se Fulam!

Pa nek je sa srećom, što se kaže!

Ademola Lukman, nekadašnji fudbaler Čarltona i Evertona, a trenutno igrač RB Lajpciga, stiže na pozajmicu u Fulam!

Pojačanja su najavljena, prvo je stiglo, ali da bi se opstalo u ligi moraće tim iz Londona da povuče još pametnih poteza.

Lukman je prethodne sezone u nemačkom timu bio u drugom planu, a upisao je samo 13 nastupa za klub.

14:40

Vojvodina vratila bivšeg golmana

Bio je bez kluba više od dve i po godine, sada je ponovo u srpskom fudbalu.

Čitajte na MONDU.

Izvor: MN Press

14:13

Kleo je bez kluba!

Nekadašnji napadač Partizana i Crvene zvezde više nema klub.

Kleverson Kordova Kleo raskinuo je saradnju sa kineskim Đindaom, pa je 35-godišnji napadač sada slobodan da bira naredni klub.

14:02

Nove vesti oko Matea Garsije!

Stigle su najnovije informacije o njegovoj situaciji u Crvenoj zvezdi.

Opširnije na MONDU.

Izvor: MN Press

11:44

Čelsi ima višak igrača!

Kupovali su kao da je rasprodaja, još nisu uigrali to što su kupili, a ono što su imali pre ovog prelaznog roka treba podeliti ostatku lige.

Ros Barkli je zapakovan i poslat!

Novo pojačanje Aston Vile stiže na jednogodišnju pozajmicu, a u Birmingemu bi vrlo brzo trebalo da postane starter i jedan od najvažnijih igrača kluba.

11:31

Vlada Ivić ostaje bez napadača

Radi se o Injasiju Pusetu koji bi mogao da napusti Votford i vrati se na "Čizmu". Napadač je na meti Krotonea, koji želi da se pojača u borbi za opstanak u Seriji A.

Izgleda da stvari dobro napreduju po ovaj transfer, ali Ivić i nije mnogo računao na njega.

11:23

Nikolić se rešava Crnogorca

Luka Đorđević će uskoro napustiti Lokomotivu iz Moskve. Trener Marko Nikolić ne računa baš na njega, pa bi mogao da do kraja prelaznog roka ode u Rostov.

Izvor: Sportklub/Screenshot

11:16

A do jednog transfera neće doći...

Marko Nikolić ne dobija veliko pojačanje, jer su Rusi pokušali da prevare Marija Mandžukića!

Šta su tačno probali da urade, pogledajte OVDE!

10:40

Zvezdaš u TSC-u!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Petković vratio se u Superligu Srbije!

On će ubuduće nositi dres TSC-a iz Bačke Topole! Desni bek je u klub sa severa stigao kao slobodan igrač, objavio je TSC.

10:27

Bosanac se vraća u Nemačku

Sead Kolašinac će napustiti Arsenal i preseliti se u Bajer Leverkuzen. Fabricio Romano piše da će sve biti gotovo u naredna dva dana, u transferu vrednom 11.000.000 evra plus bonusi.

Za to vreme, "tobdžije" pokušavaju da prodaju i Lukasa Toreiru i to Atletiko Madridu...

10:19

Vest Hem nudi 25.000.000 za Srbina

Radi se Nikoli "Blekiju" Milenkoviću, prvotimcu Fiorentine!

Pouzdani "Di Marcio" donosi vest da su "čekićari" već poslali ponudu od 25.000.000 evra, a Fiorentini bi voleli da dobiju 40.000.000 evra. Naravno, tu je i pitanje da li bi Srbin Firencu menjao Londonom i igranjem u timu kakav je Vest Hem.

10:10

Milan dovodi Norvežanina

Ovaj "mali" bi mogao da zaigra protiv Srbije narednog četvrtka.

Jans Peter Hauge je stigao u Milano, gde obavlja lekarske preglede. Ako sve prođe kako treba, potpisaće ugovor sa Milanom u transferu vrednom oko 5.000.000 evra. Stiže iz Bodo Glimta.

10:01

Dobrodošli u MONDO Live

I ove srede pratimo šta se dešava sa transferima širom Evrope, završnica je prelaznog roka i polako nam se bliži vrhunac!

Budite uz MONDO i ne propustite ništa...