DRES SA BROJEM 33

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE SE VRATIO U SRPSKI FUDBAL: Posle Rusije i Portugala, vreme je za Bačku Topolu!

Autor Nebojša Marković

Ozvaničena je saradnja na dve godine.

Izvor: MN Press

Prelazni rok se bliži kraju, ali klubovi u Srbiji ne prestaju da se pojačavaju.

To je slučaj i sa TSC-om iz Bačke Topole.

Oni su u toku poslednje sedmice prelaznog roka predstavili zvučno ime, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Marko Petković je novi igrač TSC-a, koji je u karijeri osim za šampiona Srbije igrao i za Spartak iz Moskve i portugalsku Tondelu.

"Posle Tondele, u ovom prelaznom roku, stupio sam u kontakt sa trenerom TSC-a Zoltanom Sabom. Već sam dosta toga dobrog čuo o klubu, što se i pokazalo tačnim. FK TSC je izuzetno organizovan klub, tako da sam se brzo opredelio i lako dogovorio oko saradnje. Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah, a uslovi su veoma dobri. Tereni su odlični i zaista sam zadovoljan", rekao je Petković na predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

Petković je poslao poruku svim navijačima da se čuvaju i budu zdravi u ovim vremenima i da ne gude nadu da će sledeće godine ponovo imati priliku da svoj klub bodre na svom, ali i na stadionima u Evropi.

"Želim i da učestvujem i u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina i verujem da će TSC ponovo igrati i evropsko takmičenje, što je za mene dodatan motiv", dodao je Petković.

Iskusni 28-godišnji desni bek je potpisao ugovor na dve godine i nosiće dres sa brojem 33.