IMA PONUDE

DALEKO JE MILOŠ JOJIĆ OD HUMSKE: Partizan ostaje bez svoje najveće želje, žele ga i Nemci i Poljaci!

Autor Nebojša Marković

Ovako stoji situacija sa bivšim igračem Borusije Dortmund.

Izvor: MN Press

Prelazni rok ulazi u foto-finiš, pošto je do njegovog završetka ostalo još pet dana.

U Partizanu je sve manje vremena za pojačanja, a sve je i manje imena koji imaju šansu da stignu u Humsku. Među njima je i Miloš Jojić.

Nekadašnji fudbaler "parnog valjka" bio je najveća želja Aleksandra Stanojevića od njegovog povratka na klupu tima, međutim, sve je izvesnije da od tog posla neće biti ništa.

Partizan je pokušavao da pronađe način da se Jojić iz Bašakšehira vrati u Srbiju, u klub u kojem je ponikao, ali nijednog trenutka nije delovalo da su zaitsa blizu u ostvarenju tog cilja.

Jojić nije imao preveliku želju da se već sada vrati u domaći fudbal, a kako stoje stvari, i ponude iz inostranstva su ga još više udaljile od takve odluke.

Nemački "Ekspres" danas piše da je Jojić najbliži povratku u Nemačku. On ima dve ponude iz te zemlje koje i dalje razmatra, a jedna je od Bohuma, druga od Nirnberga.

Radi se o članovima nemačke "Cvajte" koji žele da se vrate u Bundesligu, a Jojić ima i ponudu iz Poljske. Zainteresovana je i Lehija iz Gdanjska, međutim, Poljaci sigurno ne mogu da odgovore uslovima koji bi Nemci mogli da ponude.

"Ne mogu ništa da komentarišem na tu temu", rekao je Jojić za "Ekspres".

U Bašakšehiru već uveliko ne računaju na Jojića, pa je jasno da će ga pustiti da ode, ali još uvek se postavlja pitanje gde.

Jojić je u Nemačkoj igrao za Borusiju Dortmund i Keln, odakle je 2018. godine otišao u Tursku.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.