STIŽE!

PARTIZAN DOVEO FILIPA HOLENDERA: Stiže na pozajmicu uz mogućnost otkupa, poznato koliko plaćaju crno-beli!

Autor Nebojša Marković

Sve je rešeno!

Izvor: YouTube/kzs10/printscreen

Partizan je doveo novo pojačanje!

Filip Holender je novi igrač beogradskih crno-belih!

Najavljivalo se prethodnih dana da postoji mogućnost da stigne u Humsku, a sada je sve jasno!

Srbin sa mađarskim pasošem novi je igrač Partizana, u koji stiže kao pozajmljen igrač do kraja sezone!

Partizan i Lugano su uspeli da se dogovore i Holender u redove crno-belih stiže za 50.000 evra, koliko će morati da plate Švajcarcima, a postoji i mogućnost otkupa za 450.000 evra na kraju sezone, prenosi "Mozzartsport".

Holender tako stiže u Partizan da pojača konkurenciju na više pozicija, a sve nakon pregovora koji su trajali nekoliko dana, preneli su beogradski mediji.

Crno-beli su dobili igrača koji može da igra na krilnim pozicijama, ali i na mestu napadača, pa će Aleksandar Stanojević moći da ga koristi na različite načine.

Za Holendera su bili zainteresovani i turski klubovi poput Bašakšehira i Galatasaraja, o kojem je i sam Holender pričao.

"Što se Galatasaraja tiče, sigurno znam da je slao ponudu Luganu, ali se klubovi nisu dogovorili. Ne znam šta se dešavalo tih dana, ali sam svestan koliko je teško realizovati transfer", govorio je Holender za turske medije.

Holender je fudbalom počeo da se bavi u rodnom Kragujevcu, u redovima Radničkog, da bi se potom 2013. preselio u Mađarsku. Od tada je nastupao za Honved, sve do 2019. godine i odlaska u Lugano.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.