Jedan od junaka

ZVEZDINO DETE IGRALO BEZ GREŠKE: Nikolić oduševio na Kipru pa se obratio navijačima

Autor Dušan Ninković

Mladi vezista bio nešto povučeniji nego inače, a pružio partiju na najvišem nivou.

Izvor: MN Press

Znalo se da će biti teško bez Sekua Sanoga, jedinog pravog zadnjeg veznog u Crvenoj zvezdi. Tu poziciju je trebalo nekako popuniti, a težak teret pao je na leđa Veljka Nikolića.

Iako je tokom karijere navikao da igra ofanzivnije, u meču protiv Ararat-Jermenije ostavio je i više nego dobar utisak. Partiju su sjajnim komentarima pozdravili i inače rigorozni navijači Zvezde.

Mladi fudbaler je bio deo velikog Zvezdinog rezultata, a o tome koliko mu znači ova evropska sezona i koliko je to bilo bitno Zvezdi, govorio je za klupski sajt odmah posle meča.

''Drago mi je što smo prošli dalje u grupnu fazu. Ovo je veliki uspeh za sve nas u Crvenoj zvezdi. Nije bilo bitno gde će se igrati, mi smo ostvarili naš cilj. Čestitao bih svim igračima i stručnom štabu na utakmici. Dobro smo ušli u meč, tako treba i na svakoj sledećoj utakmici. Poslednjih 15-ak minuta smo ušli u mali problem, ali to ni to nije bilo nerešivo. Presrećan sam što smo prošli dalje'', u dahu je izgovorio Veljko Nikolić.

Nikolić je pobedu posvetio navijačima koji su crveno-bele ispratili na Kipar spektakularnom bakljadom, ali je pre toga istakao koliko će mu značiti grupna faza.

''Biće mi drago ukoliko budem igrao u Ligi Evrope. Za nas mlade igrače je to veliki podstrek kako bi bili što bolji i kako bi pružali još ubedljivije igre. Ova pobeda ide pre svega našim navijačima, pa onda svim ostalima. To su najbolji navijači na svetu, pronašli su način da nam pruže podršku i hvala im za sve. Okrećemo se utakmici u nedelju, treba i to da pobedimo i onda imamo još više razloga za slavlje'', podvukao je vezista.

Crvena zvezda će danas saznati protivnike u grupnoj fazi Lige Evrope. Srpski predstavnik se nalazi u drugom šeširu i sa mnogo pažnje će pratiti žreb.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.