Uživo

SVI TRANSFERI: Partizan doveo pojačanje, da li odlazi Stevanović? Murinjo opet posluje sa Mendešom!

Do kraja prelaznog roka ostalo je samo još nekoliko dana i klubovi žele da se pojačaju u poslednjem trenutku.

Sitno brojimo do kraja prelaznog roka, ostalo je samo još četiri dana i očekujemo neke velike transfere u narednim danima.

"Pijaca" se zatvara 5. oktobra, a najveća misterija rešena je pre desetak dana kada je Leo Mesi saopštio da će ostati u Barseloni. Time naravno nije završena sva diskusija o velikim transferima, a dosad je najveći posao napravio Čelsi.

Oni su platili više od 80 miliona evra za Kaija Haverca, uz to su kupili su i Tima Vernera, Hakima Ziješa, Bena Čilvela, Tijaga Silvu i Malanga Sara, a neće se tu zaustaviti...

Do kraja prelaznog roka čekamo šta će biti sa Lukom Jovićem i Nikolom Milenkovićem.

Sve vesti pratite klikom na karticu "razvoj događaja".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Autor MONDO Sport
17:30

Hrvat hoće Alžirca, ali nije jedini

Slaven Bilić potvrdio je interesovanje za Islama Slimanija. VBA traži napadača, a u Alžircu vide rešenje. Za Lesterovog golgetera interesuje se i Lion.

16:29

Lester doveo Fofanu

Brendan Rodžers je konačno dobio pojačanje u odbrani. Lester se muči na početku sezone sa povredama štopera, ali su "lisice" rešile da zakrpe tu rupu. 

Za 35 miliona evra iz Sent Etjena stigao je 19-godišnji štoper Vesli Fofana.

14:23

Mario Gece ostaje u Nemačkoj

Ambiciozni projekat Herte nastavlja se pregovorima sa Mariom Geceom. Posle dolaska investitora u klub Herta se dovodi u vezu sa velikim brojem zvučnih pojačanja. 

Mario Gece će izgleda pokušati da spase svoju karijeru u Berlinu. 

13:21

Konte dovodi Darmijana

Probao je prošle sezone sa Viktorom Mozesom, ali nije bio zadovoljan igrama Nigerijca. Sada Antonio Konte dovoi još jednog desnog beka sa iskustvom iz Premijer lige. 

Za 2 miliona evra Inter će dovesti Matea Darmijana, nekadašnjeg igrača Mančester junajteda koji je prošlu sezonu proveo u Parmi. 

11:25

GRUJIĆA HOĆE DVA TIMA IZ ENGLESKE!

Spominjali su se pretežno klubovi iz Nemačke, ali...

Nove informacije sa Ostrva govore da su za Grujića zainteresovani Vest Hem i Sautempton, a videćemo da li imaju novca da ga pazare.

Podsetimo, Liverpul želi 20-25 miliona evra...

11:16

Odlazi još jedan Jovićev konkurent

Borha Majoral odlazi iz Real Madrida. U pitanju je još jedna u nizu pozajmica za španskog napadača, pa će on tako posle Volfsburga i Levantea biti pozajmljen Romi. 

Posle odlaska Gereta Bejla, pored Karima Benzeme i Realu od napadača ostaje još samo Mariano Dijaz, tako da sve upućuje na to da će Jović ostati u Madridu. 

10:52

MURINJO OPET POSLUJE S MENDEŠOM!

Brazilski vezista Vinisijus Žunior dolazi u Totenhem na pozajmicu iz Benfike. BIće plaćen 3 miliona evra, a Spursi će imati opciju da ga otkupe za 45 miliona evra. Pogađate, Vinisijus je klijent superagenta Žorža Mendeša.

10:49

PARTIZAN DOVEO POJAČANJE!

Sada je i zvanično - Filip Holender je novi igrač Partizana.

Crno-beli su potvrdili transfer putem društvenih mreža, a na MONDU vas čeka analiza igre pojačanja koje stiže iz Lugana.

10:39

RASPRODAJA!

Ne prodaju samo Grujića i Šaćirija, nego i Brustera.

Mlada nada Liverpula seli se u Šefild junajted za čak 25 miliona funti (!?), pa će tako "redsi" dobiti ogroman novac od igrača na koga nisu posebno računati.

Uz to, dobiće i 15 posto od idućeg transfera.

10:16

GDE ĆE GRUJIĆ?

Briljirao je prošle večeri Marko Grujić za Liverpul protiv Arsenala, ali bez obzira na to napušta klub. Zacrtali su da za njega hoće 20-25 miliona evra i naredna četiri dana će biti presudna...

Najviše je za njega zagrizla Borusija Menhengladbah.

10:15

STEVANOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN?

"Glavom sam u Partizanu", rekao je Stevanović za današnji "Žurnal", a u međuvremnu je "Sport Klub" objavio vest da je za supertalentovanog igrača crno-belih zainteresovan Mančester siti koji juri talente širom sveta.

Stevanović je nedavno proslavio 18. rođendan i sada može da ostvari transfer, ali videćemo da li će ga Partizan zadržati i ove sezone u kojoj ne igra Evropu.

Filip Stevanović i Brendon Vilijams
Izvor: MN Press

10:07

Dobro došli u MONDO live!

Budite i danas sa nama da ne biste propustili nijedan transfer na otvorenoj letnjoj fudbalskoj pijaci.

Ukratko

  • Prelazni rok traje do 5. oktobra.
  • Najveći transfer do sada je prelazak Kaija Haverca iz Bajera u Čelsi za više od 80 miliona evra.
učitaj još +