JUBILEJ

REDAK PRIMER U SRPSKOM FUDBALU: Čovek koji je 250 uzastopnih mečeva na klupi Vojvodine

Autor Milutin Vujičić

I taj niz će se samo nastaviti...

Izvor: FK Vojvodina/Promo/Miloš Subotin

Menjali su se treneri u Vojvodini, ali je sekretar stručnog štaba ostajao isti!

Nije čest slučaj da u srpskom fudbalu neko sakupi 250 utakmica u jednom klubu, a kamoli u kontinuitetu. To je postigao sekretar "stare dame" Dragomir Vukićević kome je tim povodom uručena i posebna plaketa na današnjoj konferenciji za medije.

Vukićević je prvi put na mestu sekretara stručnog štaba Vojvodine sedeo 21. juna 2014. godine, a od tada nije propustio nijedan od 250 mečeva.

Njemu je v.d. predsednika FK Vojvodina Dragoljub Samardžić tim povodom uručio zahvalnicu uz želju da se taj niz nastavi i u godinama koje slede, a prva naredna posle jubileja odigraće se ovog vikenda u Novom Pazaru u okviru 10. kola Superlige.

"U Pazaru nas očekuje teška utakmica, jer taj tim je pokazao da je nezgodan domaćin. Pobedili su Partizan, u poslednjem meču kod kuće i Inđiju, tako da tamo idemo sa određenom dozom opreza. Maksimalno smo skoncentrisani na to da odigramo što bolju i kvalitetniju utakmicu, kako bismo osvojili nove bodove i priključili se borbi za prvo mesto", kazao je pomoćni trener "stare dame" Dragan Šarac pošto je Nenad Lalatović bio sprečen da dođe.

Istakao je da je Simić povređen, da ne mogu da računaju na Bralića i Topića, dok je atmosfera u timu na visokom nivou, kao što je to bilo i do sada.

Meč se igra u subotu od 16 časova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.