Bombe odjekuju u Humskoj

PARTIZAN NAPRAVIO NOVI TIM: Treći transfer u danu - Olimpijakos pustio štopera u Humsku!

Autor Nikola Lalović

Partizan je u smiraj prelaznog roka uspeo ono čemu su se navijači nadali - da se pojača na tri pozicije dobro poznatim imenima.

Izvor: MN Press

Partizan je 4. oktobra mnogo jači nego što je to bio dan ranije! U Humsku su stigla tri dobro poznata imena.

Crno-beli su se posebno u Evropi mučili u defanzivi, a poseban problem bili su prekidi. Tu će pomoći dete Partizana Svetozar Marković (20) koji se vraća u Humsku. Arena sport je javila da je mladi štoper došao na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa

Stiže i napadač?!

U toku prenosa utakmice Metalac - Partizan, TV Arena sport objavila je da crno-beli imaju i spremnu zamenu za Umara Sadika, pod uslovom da on ode. "U pitanju je igrač jednog bivšeg top kluba", objašnjeno je.

To znači da će pored Banjaka, Vitasa i Ostojića još jedan igrač konkurisati za mesto u srcu odbrane. Očekuje se da Marković ubrzo zauzme mesto startera.

U Humsku se vratio i jedan junak "večitog derbija"! Miloš Jojić (28) je ponovo obukao crno-beli dres,iako je imao ponude iz Poljske i Nemačke, On igra na svim pozicijama u veznom redu - od centralnog i ofanzivnog veznog, preko oba krila. Sa Jojićem je Aleksandar Stanojević dobio mnogo opcija i moći će prilično da promeša karte u vezi. 

Defanziva neće biti jača samo za mladog Markovića, već i za jednog veterana. U pitanju je iskusni Ivan Obradović (32). On je pre 11 godina napustio crno-bele i od tada imao veoma uspešnu inostranu karijeru, a sada će se sa Slobodanom Uroševićem boriti za mesto pored leve aut-linije. Rajko Brežančić bi sada mogao da ispadne iz kombinacije. 

Posebno je ovde bitan dolazak još jednog "bonus igrača"! Sada će u Markoviću Aleksandar Stanojević imati još jednog mladog startera za svoj tim, pored već prisutnog Filipa Stevanovića.

Sa njima dvojicom u postavi, Partizan bi ispunio dva "bonus" mesta u svom timu, a to bi značilo da kapiten Vladimir Stojković može da se vrati među stative u Superligi. A to bi možda moglo da bude i najveće pojačanje za crno-bele! 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.