NEČUVENO!

SRAMOTA: NE MOGU DA PUTUJU, JUVE ODBIJA ODLAGANJE: Napoli vratili sa aerodroma, šampion svejedno čeka na terenu!

Izvor mondo.ba

Čekaju se odluke...

Jedan meč trećeg kola Serije A već je odložen, onaj u kojem je trebalo da se sastanu Đenova i Torino, zbog velikog broja zaraženih korona virusom u klubu sa Ferarisa.

Uskoro bi to mogao da bude i drugi – i to derbi između Juventusa i Napolija!

Ali stvari daleko su od jednostavnih!

Naime, kako ističu italijanski mediji, zbog dva zaražena fudbalera (Zjelinski i Elmas) i jednog zaposlenog, ali i velikog broja pozitivnih slučajeva u napuljskoj regiji, fudbalerima Napolija nije dozvoljeno da danas otputuju u Torino.

Oni bi trebalo da sutra uveče tamo odigraju meč protiv Juventusa u derbiju kola Serije A, ali sada nisu u mogućnosti da se tamo i pojave.

Meč je trebalo da već bude odložen i Napoli se vratio sa aerodroma u nemogućnosti da otputuju na sever Italije.

Međutim, sada je Juventus objavio da oni ne pristaju na odlaganje meča i da žele da odigraju susret u nedelju od 20.45, kao što je i planirano!

To znači da će se oni pojaviti na terenu i da ako tamo ne bude igrača Napolija, meč će automatski biti registrovan rezultatom 3:0 za šampiona Italije!

Ipak, Napoli nije u mogućnosti da to i učini, pa se sada čini da je jedino rešenje da se oglasi Serija A i potvrdi odlaganje meča, kako Napolitanci ne bi "za zelenim stolom" izgubili meč.

COVID protokol Serije A usaglašen je sa onim koji je objavila Evropska fudbalska federacija, a u kojem je navedeno da meč može da se odigra ukoliko jedna ekipa na raspolaganju ima bar 13 igrača koji su negativni i koji mogu da nastupe...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.