Fudbal

DA LI ĆE I CRVENA ZVEZDA DOVESTI POJAČANJE: Stanković o kraju prelaznog roka

Autor Mladen Šolak

Ponedeljak će dati definitivan odgovor.

Izvor: MN Press

Pred nama je poslednji dan prelaznog roka, a Crvena zvezda je u finišu "pijace" bila tiha, za razliku od svog večitog rivala Partizana.

Dok su u Humskoj u dva dana vikenda doveli četvoricu igrača (Ivana Obradovića, Svetozara Markovića, Miloša Jojića i na kraju Žana-Kristofa Bajebeka), crveno-beli nisu pravili promene u ekipi pred kojom je nastup u grupnoj fazi Lige Evrope.

Posle pobede protiv Napretka u nedelju uveče, trener crveno-belih Dejan Stanković govorio je i o mogućnosti da njegov tim dobije danas pojačanje.

"Zaista sam zadovoljan timom koji treniram, praktično na svakoj poziciji imamo više opcija. Imamo i bodovnu prednost u odnosu na konkurente, ali gledamo u svoje dvorište", rekao je Zvezdin trener.

Crveno-beli su iskoristili kiks Partizana u Gornjem Milanovcu i uoči "večitog derbija" 17. oktobra pobegli večitom rivalu na osam poena prednosti.

"Ako dođe neki poklon, mi ga prihvatamo i koristimo, ali to ništa ne bi vredelo da mi večeras nismo odigrali dobar meč i pobedili", dodao je šef struke crveno-belih.

Ponedeljak će svakako dati odgovor o pojačanju koji je Stanković možda prećutao.