Dugo se znaju

LAMPARD O SVOM OMILJENOM SRBINU: Drago mi je da je u Premijer ligi, jer je prava ZVER!

Autor Nikola Lalović

Posle trogodišnjeg odsustva vraća se u Englesku, a Lampard nije propustio da ga nahvali.

Branislav Ivanović se vratio u Premijer ligu! U meču sa Sautemptonom bio je na klupi, a očekuje se da već protiv Barnlija, u meču koji dolazi posle reprezentativne pauze, zabeleži svoj debi. 

Slaven Bilić ga je vratio u Englesku, a ovaj potez je komentarisao njegov nekadašnji saigrač Frenk Lampard. 

 "Sećam se da je pokušavao da uđe u formu kad aje stigao iz Lokomotive iz Moskve. I ja sam se tada oporavljao od povrede i zajedno smo trenirali. Jednog hladnog dana Kris Džons, koji je sada deo mog stručnog štaba, je centrirao i mi smo vežbali udarce glavom", počeo je svoju priču Lampard

"On je bio prava zver, trčao je na loptu i udarao je onako kako smo kasnije videli da ume. Mogao je da skoči jako, bio je snažan, ali ono što ga je odvajalo od drugih bila je odlučnost", naglasio je Lampard.

Sadašnji menadžer Čelsija je istakao da je Bane u Čelsiju bio igrač na koga je tim uvek mogao da se pouzda, a i da sada veruje da će tako biti u VBA. 

"Imao sam sreće da igram sa njim, jednako je bio pouzdan kao štoper i kao bek. Mogao si da računaš da će postići gol glavom, mogao si da računaš da će se boriti, podržatati saigrače i ceo tim. Drago mi je da je dobio priliku da još jednom zaigra u Premijer ligi", naglasio je bivši Banetov saigrač. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.