Greška u proceni crno-belih

FSS PARTIZANU STOPIRAO DOLAZAK NAPADAČA: Najbolji strelac lige tek na zimu u Humskoj!

Autor Nikola Lalović

Partizan je našao pojačanje u svojim redovima, ali će morati da sačeka zimu kako bi ga doveo.

Izvor: MN Press

Umar Sadik je otišao u Almeriju. Bojan Matić je pozajmljen u Grčku, pa je Partizan ostao bez opcija u napadu. Stigao je Filip Holender, ali je on nedovoljan za napad crno-belih. 

Aleksandar Stanojević traži pojačanja u napadu, a jedno je našao na platnom spisku Partizana. U pitanju je heroj prethodnog kola Superlige Srbije. 

To je Nemanja Nikolić! Korpulentni napadač je u prošlom kolu doneo pobedu Spartaku nad Čukarički. Subotičani su uz Nikolićeva dva gola i asistenciju pobedili 4:2, a sada Stanojević hoće napadača nazad u crno-belom. 

Nikolić je prvi strelac lige sa 10 golova u prvih sedam kola prvenstva, a ima i iskustvo iz derbija gde je jednom čak i postigao gol. Ipak, moraće Partizan da sačeka. 

Propisi FSS-a stopiraju ovaj tansfer jer je na početku sezone korpulentni špic pozajmljen Spartaku. Po propisima dva transfera jednog igrača u jednom prelaznom roku nisu dozvoljena, tako da će crno-beli moći da registruju Nikolića tek na zimu. 

Do tada se očekuje bar još jedno pojačanje Partizana u napadu, a pominje se nekadašnjii napadač PSŽ-a Bejebek. On bi verovatno bio prva opcija u špicu, a kao alternative su tu za sada Filip Holender kao i Nikola Štulić,

Za očekivati je da mladi Štulić kao "bonus igrač" dobije veću minutažu, čim se oporavi od povrede koju je nedavno zadobio. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.