Nema ništa od toga

TSC PRVI PUT ČUJE ZA MAMIĆA: Niko nikada nije pričao sa njim!

Autor Dušan Ninković

Klub iz Bačke Topole demantovao da Hrvat stiže u Superligu.

Izvor: MN Press

Vest se brzo proširila Srbijom, ali se klub iz Bačke Topole pobrinuo da je ekspresno dematuje.

Zdravko Mamić neće preuzeti vođenje TSC-a, saopštio je danas Sabolč Palađi, direktor ekipe koja mečeve kao domaćin igra u Senti, dok se ne izgradi potpuno novi stadion u Bačkoj Topoli.

Ne samo da Zdravko Mamić neće stići u Bačku Topolu i Sentu već su ljudi koji trenutno rade u klubu šokirani pojavljivanjem ovakvih informacija.

''I mi smo se iznenadili kada smo pročitali jutros tu vest. Ne znam šta bih vam rekao jer to nije moguće'', izjavio je Sabolč Palađi, direktor kluba za RTS.

Jedan od čelnika ekipe iz Bačke Topole je nastavio da objašnjava kako je u trenutnoj situaciji nemoguće da se dogodi saradnja ekipe koja je ove sezone igrala kvalifikacije za Ligu Evrope i kontroverznog hrvatskog sportskog radnika.

''Nikada niko iz kluba nije stupio u kontakt sa Zdravkom Mamićem. Zbog toga nas je iznenadila vest. Nema od toga ništa'', zaključio je on u izjavi.

TSC iz Bačke Topole je prethodne sezone, kao debitant u Superligi, izborio četvrto mesto na tabeli i izlazak na evropsku scenu, ali su rezultati u novom prvenstvu nešto slabiji.

Nakon deset odigranih mečeva, TSC zauzima 10. poziciju na tablei, sa 14 osvojenih bodova. U dosadašnjem delu takmičenja imaju učinak od četiri pobede, dva remija i četiri poraza.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.