REAKCIJA IZ KOMŠILUKA!

HRVATI SE NE PLAŠE SRBIJE NA EURO2021: Čekamo vas u Glazgovu! Neverovatno šta ste promašili...

Autor Milutin Vujičić

Utakmica koju svi željno iščekujemo, ali treba nam još pobeda do nje...

Ubedljiva partija Srbije i pobeda nad Norveškom (2:1) u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenestvo izazvala je veliku pažnju medija u regionu, posebno u Hrvatskoj.

Zašto baš tamo?

Prosto jer su se "vatreni" već plasirali na EURO2021 i dobro znaju da će pored Engleske i Češke njihov poslednji rival u grupi biti pobednik baraža divizije "C", a to će biti Srbija ili Škotska koje će o tome odlučiti 12. novembra u Beogradu.

Mediji u Hrvatskoj su bili rezervisani u komentaru utakmice, "Jutarnji list" poručuje da smo "dominirali u Norveškoj i imali niz sjajnih prilika", a da su ih zapravo razočarali Norvežani, posebno najveća tamošnja zvezda Erling Braut Holand. Za sada nema nikakvih prognoza da li bi više voleli da im narednog leta u Škotskoj budemo rivali mi ili upravo Škoti...

"Večernji list" navodi da su "Srbi napravili korak ka grupi sa Hrvatskom", uz konstataciju da smo "bili puno bolji i stvarali šanse", ali da nam je dugo trebalo da postignemo gol.

S druge strane "Index.hr" je objavio nekoliko vesti o meču Norveška - Srbija, što znači da su temeljno pratili ovaj duel, a i oni konstatuju da smo bili mnogo bolji od domaćina. "Neverovatno je šta su igrači Srbije sve promašili u ovom susretu i bila bi prava sportska nepravda da su ispali", stoji u izveštaju na najčitanijem hrvatskom portalu uz podsećanje na prilike Mitrovića, Đuričića i Lazovića.

Analitičniji sportski portal "Telesport" samo se izveštajem osvrnuo na meč uz poruku "Čekamo vas u Glazgovu", a videćemo da li će to biti komšijski derbi ili će Hrvati gostovati Škotima.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.