Možda propušta Ligu Evrope

HOFENHAJM IMA PROBLEM PRED ZVEZDU: Najboljeg igrača muči povreda!

Autor Dušan Ninković

Ozbiljnije je nego što se mislilo u prvi mah.

Reprezentativna pauza, jedno kolo u prvenstvima, pa Evropa. Grupne faze počinju odmah, nema previše vremena za čekanje.

Crvena zvezda će u prvom kolu igrati u Sinshajmu, a nemački tim će na otvaranju takmičenja možda igrati bez svog najboljeg igrača, Andreja Kramarića.

''Nije baš najbolje. Boli i dalje'', kratko je rekao Andrej Kramarić hrvatskim medijima i tako najavio da propušta meč protiv Švedske.

Kao što smo rekli, vremena za nešto duži oporavak nema, pa će Nemci do poslednjeg minuta strepeti da li će Kramarić moći da predvodi napad protiv srpskog šampiona.

Kramarić je na okupljanje hrvatske reprezentacije došao sa povredom primicača, a dodatni pregledi su utvrdili da ju je više od nedelju dana vukao u klubu. Zato njegov oporavak traje nešto duže i nije poznato kada će na teren.

Nakon što je propustio utakmicu protiv Švajcarske, Kramarić neće igrati ni protiv Švedske, a selektor Zlatko Dalić planira da mu da slobodno i na poslednjem meču u ovom ciklusu, kada je protivnik Hrvatske svetski šampion Francuska.

Kramarić već ima šest postignutih golova u Budnesligi ove sezone i trenutno je najbolji strelac takmičenja. Postizao je golove u svakoj od tri runde, i to tri protiv Kelna, dva protiv Bajerna i jedan Ajntrahtu iz Frankfurta.

Utakmica Hofenhajm - Crvena zvezda igra se 22. oktobra, pa napadač nemačkog tima ipak ima skoro dve nedelje da se pripremi za susret.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.