Fudbal

SRBIN PREDVODI NAPAD MAĐARSKE PROTIV "ORLOVA": Jedva dočekao da zaigra na "Marakani", ali je tužan zbog jedne stvari!

Autor Nikola Lalović

Iskusni napadač Nemanja Nikolić biće u konkurenciji za sastav Mađarske u meču Lige nacija sa Srbijom.

Dvojica Srba napašće "Orlove" na "Marakani" u meču Lige nacija. Za nacionalni tim Mađarske igraju novi igrač Partizana Filip Holenderi iskusni 32-godišnji špic Nemanja Nikolić.

Nikolić je rođen u Senti, a karijeru je gradio u Mađarskoj. Sada opet igra za Fehervar, klub u kome je legenda. Ima 30 nastupa za selekciju Mađarske, a pred meč sa Srbijom ističe da će na tribinama nedostajati publika. 

 "Drago mi je što ću konačno da zaigram na Marakani. Žao mi je što neće biti publike, čuo sam da je atmosfera uvek bila sjajna, šteta što ću da ostanem uskraćen za poseban osećaj. Do sada sam odigrao jedino prijateljsku utakmicu za Videoton protiv Partizana. Igraćemo i revanš u Mađarskoj, nadam se i u nokaut fazi na EP sledeće godine", kazao je 32-godišnji napadač.

Selektor Ljubiša Tumbaković i štoper "orlova" Stefan Mtrović prokomentarisali su prisustvo dvojice Srba u nacionalnom timu protivnika. 

"Imam pozitivno mišljenje i o Nikoliću i o Holenderu. Sjajni su igrači i predstavljaće opasnost po našu ekipu", rekao je Tumbaković.

Iskusni štoper Mitrović osvrnuo se na kompletan napad našeg protivnika. On veruje da je stručni štab spremio naš tim dovoljno dobro da bi odgovorili na najbolji način na sve pretnje. 

"Imaju dosta iskustva u napadu, kapitena Salaija i našeg momka Nikolića. Treći napadač je isto naš momak Holender, koji je novo pojačanje Partizana. Odradili smo analizu protivnika i videćemo koje su najbolje stvari koje treba da radimo kako bismo pobedili", rekao je kapiten Strazbura. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.