vreme je!

AKO STE ZABORAVILI, VEČERAS IGRA REPREZENTACIJA: Da li je vreme za prvu pobedu u Ligi nacija (ANKETA)

Autor Pavle Knežević

Posle poraza i remija, Srbija igra kod kuće na krilima velikog trijumfa u Oslu

Još se prepričava trojka Danila Nikolića i bolan poraz Partizana od Budućnosti u jednoj od najboljih utakmica u istoriji ABA, ali polako se spremamo i za popodne uz tenis.

Naravno, događaj dana je finale Rolan Garosa Novak Đoković-Rafael Nadal. Ako ste ljubitelj sporta, i imate neki čudan osećaj da ste nešto zaboravili – u pravu ste: večeras igra reprezentacija!

Srbija je u četvrtak oduševila naciju i naterala je da se ponovo (po ko zna koji put) zaljubi u reprezentaciju i podigne nade za plasman na Evropsko prvenstvo, a ljubitelji fudbala će ponovo moći da je gledaju. Na televizoru, naravno, ali tako je svima.

Dok se čeka rasplet prošlosezonskog izdanja Lige nacija, nastavljaju se obaveze iz ove godine. Srbija igra protiv Mađarske u trećem kolu Lige B. Možda ste i zaboravili, ali pre četvrtka smo bili ljuti na "orlove" zbog poraza od Rusije (3:1) i remija sa Turskom (0:0).

Sada više nismo i vreme je da se osvoje ta tri boda!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Zanimljivo je da je Mađarska druga u grupi, jer je u prvom kolu pobedila Tursku u sred Istanbula! U drugom je kod kuće izgubila 2:3 od Rusije, tako da nije ekipa za potcenjivanje. Ako Srbija sme bilo koga da potceni, osim ako nije utakmica "biti ili ne biti".

I selektor Ljubiša Tumbaković kaže da je baraž prioritet i duel sa Škotskom.

"U grupi B svako svakog može da pobedi, ali kada imate situaciju kao sa Mađarskom i Srbijom, opet je prioritet finale baraža. Mi ćemo više da razmišljamo o baražu, o finalu, o 12. novembru, ali ćemo opet odgovoriti obavezama", rekao je Tumbaković.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.