Fudbal

SMENIO TRENERA, PA POSTAVIO SEBE NA NJEGOVO MESTO: O potezu legendarnog Engleza pričaju svi na Ostrvu!

Autor Nikola Lalović

Legenda Mančester junajteda ponovo će se okušati u trenerskom poslu, bar nakratko.

Salford siti, član engleske Lige dva promenio je trenera. Ova vest verovatno bi prošla neopaženo, da nije reč o klubu čiji vlasnici su Dejvid Bekam, Rajan Gigs, braća Fil i Geri Nevil, Niki Bat i Pol Skols.

Upravo ovaj poslednji postavljen je za naslednika Grejema Aleksandra, kojem je uručen otkaz. Dojučerašnji trener Salforda je otpušten, iako je klub doveo u viši rang u sezoni 2018/19. To nije sve, jer Salford siti još nema poraz ove sezone.

 Priliku da se okuša u trenerskom poslu, bar nakratko, dobio je Pol Skols. On je kao trener vodio još samo Oldam Atletik tokom 2019. godine, i to samo 31 dan. Tada je sam dao ostavku i rekao da "nije radio onako kako je očekivao".

Skols gotovo sigurno neće ni ovog puta dugo da se zadrži na klupi, već je samo privremeno rešenje do imenovanja novog menadžera.

Navodno je šef omladinskog tima Voren Džojs trebalo da bude postavljen za trenera, ali se on trenutno nalazi u izolaciji, pošto je zaražen virusom korona. 

Dok se ne imenuje novi trener tu funkciju obavljaće Pol Skols, a njegov prvi meč na klupi Salford sitija biće subotnje gostovanje Port Vejlu.

(Mondo.ba)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.