Velika opasnost

KRISTIJANO MOŽDA NAPRAVIO KATASTROFU: Mogao da zarazi igrače 25 klubova, širom Evrope će biti u strahu!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo je pozitivan na virus korona, a ta vest je posejala strah u celoj fudbalskoj Evropi.

Snažno je u utorak odjeknula vest da je jedan od najboljih fudbalera u istoriji Kristijano Ronaldo pozitivan na virus korona. Već se govori o njegovoj neodgovornosti i izbegavanju karantina, a ta nedisciplina bi mogla da ima strašne posledice. 

I to ne samo po njega i njegovo zdravlje, već i po skoro celu fudbalsku Evropu. A sve zbog utakmice reprezentacija Portugala i Francuske u Ligi nacija, koja je odigrana u nedelju. 

Ronaldo je odigrao 90 minuta u remiju bez golova, ali je veći problem od njegovog nastupa to što su apsolutno svi igrači posle meča želeli da se pozdrave i popričaju sa njim.

Mladi vezista Rena Eduardo Kamavinga se na "Snapchat"-u čak pohvalio Kristijanovim dresom koji je dobio uz poruku da ga nikada neće oprati. 

U meču Francuske i Portugala igrali su igrači čak 25 klubova iz sedam liga. Predstavnici svih "liga petica" su bili na terenu i na klupama, a tu su bili i Ruben Semedo iz Olimpijakosa, kao i nekoliko fudbalera Porta. 

Najveći problem Kristijano bi mogao da napravi u Engleskoj. Fudbaleri Arsenala, Mančester sitija, Mančester junajteda, Liverpula, Čelsija, Totenhema, Evertona, Vulverhemptona i Lestera su bili u dodiru sa njim.

Velika je bojazan i za Primeru, Barselona je imala najviše igrača na ovom meču, a tu su bili i fudbaleri Real Madrida, Atletika, Sevilje i Granade. 

Bajern Borusija Dortmund, RB Lajpcig i Ajntraht iz Frankfurta mogu da strahuju kada je Bundesliga u pitanju, a što se tiče Lige 1PSŽ, Ren, Olimpik Marsej i Lil su imali svoje igrače na ovom duelu. 

Antoan Grizman, Žoao Feliks, Pol Pogba, Bruno Silva,. N'Golo Kante, Rafael Varan, Ruben Dijas i Ugo Loris su samo neka od velikih imena koja će sada morati da se testiraju da bi se uverili da nisu pozitivni na virus korona...

Veoma komplikovana situacija!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.