Lalat pecnuo

DA IMAMO KAO PARTIZAN I ZVEZDA, IGRALI BISMO EVROPU: Lalatović "peckao" večite rivale i govorio o predsedniku Standarda!

Autor Tamara Ranković

Vovođani ove sezone nisu mogli dalje od trećeg kola.

Izvor: MN Press

Fudbalerima Vojvodine srušene su ambicije kada su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope poraženi nakon produžetaka od Standrda iz Belgije.

Iako je prošlo  vreme od Vošinog poraza, trener Nenad Lalatovićza "Sportski žurnal" istakao je da ga i dalje boli ta utakmica, jer veruje da bi njegov tim pobedio da je potrajala još pet minuta.

Takođe, govorio je i o razlici u finansijama "Stare dame" iz Novog Sada i najvećih srpskih klubova, Crvene zvede i Partizana.

"Da Vojvodina ima veliki budžet,ubeđen sam da bismo igrali grupnu fazu. Za to je neophodno da se uloži nekoliko miliona. Da imamo samo 50 odsto finansijskih sredstava kojim raspolažu Partizan i Crvena zvezda siguran sam da bi Novi Sad imao redovnog učesnika Lige Evrope", zaključio je šef struke "Stare dame" a onda se vratio na priču o utakmici.

"Predsednik Standarda je vikao sudiji da svira kraj. Strepeli su da ćemo da ih izbacimo. Pokazali smo da sa domaćim igračima, bez mnogo ulaganja, bez stranaca, možemo da odigramo dobro i hrabro u Evropi. Igrali smo lepo, bili blizu pobede. Bio je to naš perfektan nastup, kada uzmemo u obzir sve okolnosti i budžet kojim klub raspolaže" rekao je Lalatović.

Ekipa iz Novog Sada u domaćem prvenstvu sledeću utakmicu igra protiv Rada u petak od 18 časova. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.