Neće igrati u četvrtak

KORONA BUKNULA I U HOFENHAJMU: Zvezdin evropski rival u problemu!

Autor Dušan Ninković

Nemci potvrdili da su stigli pozitivni rezultati.

Meč Hofenhajma i Crvene zvezde još nije ni blizu, a rezultat je već 2:2. Istina, u pozitivnim testovima na korona virus.

Nakon što je srpski šampion saopštio da su pozitivni Mirko Ivanić i Gelor Kanga, probleme ima i nemački tim.

Kao i u Crvenoj zvezdi, ekipa iz Sinshajma ima dva pozitivna fudbalera. Oni su se ovih dana vratili sa reprezentativnih okupljanja i odmah su testirani u Nemačkoj, a nisu bili u kontaktu sa ostalim igračima tima.

Klub nije saopštio o kojim igračima je reč, a kako Hofenhajm ima veliki broj igrača koji su u prethodnom prozoru nastupa za nacionalne timove, teško je pogoditi o kome se radi.

Kako se nezvanično saznaje, pozitivni na korona virus su hrvatski napadač Andrej Kramarić i defanzivac iz Gane Kasim Adams. Zbog kontakta sa potencijalno zaraženom osobom je u izolaciji i Pavel Kaderabek, iskusni defanzivac iz Češke.

''Fudbaleri trenutno nemaju nikakve simptome korona virusa. Osećaju se dobro. Trenutno je u izolaciji još jedan igrač, zbog mogućeg kontakta sa zaraženom osobom. Ostali članovi tima i stručnog štaba imaju negativan test'', navodi se u saopštenju.

Meč Hofenhajma i Crvene zvezde u Ligi Evrope je na programu u četvrtak, a nemački tim će pre toga odigrati prvenstveni meč protiv Borusije iz Dortmunda. Igrači sa pozitivnim testovima neće nastupiti na tim utakmicama.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.