Oštre osude

KO I ZAŠTO ŠTITI NAJGORI PARTIZAN IKADA: Zvezdan Terzić posle derbija prozvao rukovodstvo crno-belih i sudiju!

Autor Nikola Lalović

Žestoke poruke "večitih" rivala posle derbija!

Izvor: MN Press

Posle burnog remija u "večitom derbiju", u Partizanu i Crvenoj zvezdi su veoma ljuti!

Posle meča oglasili su se treneri koji nisu bili zadovoljni nerešenim rezultatom, a potom su usledile i reakcije iz vrha klubova.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručio je da je sudija dobio "poziv koji se ne odbija" pre nego što je svirao penal za goste, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se podjednako oštro!

"I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu između Crvene zvezde i Partizana .Partizan je igrao bunker sve vreme, jer su svesni da nemaju kvalitet. Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji", naglasio je Terzić.

On je izuzetno nezadovoljan suđenjem i oštro je kritikovao arbitra Simovića. 

"Sudija Simović je bio katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana, ne znam ko i zašto štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći", dodao je Terzić i osvrnuo se na ponašanje rukovodstva protivnika. 

"Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih “specijalnih gostiju” u centralnoj loži. Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju. Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje", zaključio je Terzić

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.