"VEČITI" SE NE SLAŽU!

FIĆO, NEĆU SE SLOŽITI S TOBOM: Degenek odgovorio Stevanoviću na priče o nezasluženom bodu!

Autor Milutin Vujičić

"Mi ne volimo njih tokom 90 minuta, ni oni nas, a posle toga se svi volimo".

Izvor: MONDO/Arena sport

Nakon uzbudljivog 163. "večitog" derbija bilo je mnogo zapaljivih izjava, ali to se ne odnosi na igrače Partizana i Crvene zvezde koji su večeras zajedno sedeli u studiju Arena Sport.

Supertalentovani vezista crno-belih Filip Stevanović i štoper crveno-belih Miloš Degenek sedeli su jedan do drugoga, a zanimljivo je da se nisu složili u oceni derbija. Jedan je mislio da je bolje odigrala Zvezda, a drugi Partizan...

"Bio mi je dečački san gol u 'večitom' derbiju. Zadao sam ih dosta još, nadam se da ću ispuniti sve. Kao što sam rekao juče mislim da je remi nezaslužen, trebalo je da dobijemo i da iskoristimo svoje šanse", poručio je strelac vodećeg pogotka Filip Stevanović na TV Arena Sport, na šta mu je odmah odgovorio Miloš Degenek.

"Čestitam prvo Stevanoviću što je dao gol", kazao je reprezentativac Australije.

"Bila je bolja utakmica nego prethodnih nekoliko mečeva. Neću se složiti sa Fićom da je trebalo da dobiju, ali moje mišljenje je da smo bili moćniji i bolji. Dijego je mašio glavom, pa je Gobelja pogodio stativu. Bili smo dominantni juče i bod je okej da obe ekipe nastave u prvenstvu", zaključio je Degenek i potom prokomentarisao atmosferu oko derbija.

"Moje je da komentarišem šta se dešava na terenu. Mislim da se u 95% slučajeva poznaju igrači Zvezde i Partizana i da se poštuju. Ja protiv brata kad igram ne bi mi bio prijatelj. To je normalna atmsofera. To što se dešava sa izjavama posle meča, to nije moj problem. To je deo fudbala".

"Mi ne volimo njih tokom 90 minuta, ni oni nas, a posle toga se svi volimo".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.