Štoper

ZVEZDINO DETE SE VRATILO U SRBIJU: Na Čair stiglo pojačanje sa dve uzastopne titule!

Autor Dušan Ninković

Snažni defanzivac je veliko pojačanje Radničkog.

Izvor: MN Press

Ekipa Radničkog iz Niša je sezonu u Superligi počela promenjivim igrama, u međuvremenu se dogodila i smena na mestu trenera, a igrači kadar je sve jači.

Sada je u klub sa Čaira stigao Darko Lazić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji je i ponikao u tom klubu.

Nakon nekoliko godina lutanja, Lazić (26) se vraća u srpski fudbal, a Milan Đuričić je prezadovoljan urađenim poslom.

''Dolazak Lazića je pun pogodak. Imamo dvojicu izvanrednih štopera, Stevanovića i Markovića i sada će konkurencija biti mnogo veća. Za njih nismo imali zamenu, pa smo Momčilovića i Bjeličića vraćali na to mesto, a sada će moći da se posvete svojim prirodnim pozicijama. Imaćemo stameniju i čvršću odbranu, pa će biti lakše da uigravamo ostatak ekipe'', rekao je Milan Đuričić za Sportski žurnal.

Štoper koji je nosio dres Crvene zvezde, Sopota i Spartaka iz Subotice, a zatim u inostranstvu Anžija, Alanje, Denizlija i Sarajeva, presrećan je zbog povratka u srpski fudbal.

''Vraćam se posle mnogo godina i drago mi je što ću nostii dres Radničkog. Želeo sam da se vratim u Srbiju, a kada je stigao poziv iz Niša, odluka je bila laka. Pratio sam situaciju i dobro sam upućen u stanju u Radničkom. Tim je kvalitetan, potencijala ima, a poznajem trenera Milana Đuričića i nadam se da ću pomoći u ostvarenju ciljeva'', naveo je štoper.

Tokom prethodne dve sezone, Darko Lazić je sa ekipom Sarajeva osvajao titule u Premijer ligi BiH.

Nekadašnji mladi reprezentativac je sa Crvenom zvezdom bio šampion u sezoni 2013/14, kada je drugi deo prvenstva proveo na pozajmici u subotičkom Spartaku.

Radnički iz Niša posle 11 mečeva zauzima devetu poziciju u Superligi, sa 18 osvojenih bodova. Na poslednja četiri ligaška meča nisu zabeležili pobedu i u tom periodu su osvojili samo tri boda.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.